Katashi ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: خارج شدن از بازی و یا خودکشی برای فرار از مجازات (برای مثال، حین فرار از پلیس) طبق مدارک خودشون ایشون Non-Rp کرده است! مدارک اول مشخص هست پیدی برای جریمه کردن اون رفته مدارک دوم ماشینش از دستی زده تو پمپ بنزین برای خودکشی و جریمه نشدن مدارک سوم هم خودشون اعتراف کردم که خودکشی کردن • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک تحت تعقیب بودن برای جریمه شودن مدارک خودکشی مدارک اعتراف خودکشی کردن فرزند ایران و جان فدای میهن، روحت شاد یادت گرامی🖤🕊️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129007-eleman-non-rp/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EleMaN ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل سلام و عرض و ادب ایشون Goto کردن رو بنده و آقای Alereza مجازات شدن با تشکر . تمام بعدشم بنده باید با مانستر برم رو ماشین یکی تا Non-rp حساب بشه و یا زدن ماشین دیگران از شکایت بی دلیل خود داری کنید با تشکر داش چرا بی دلیل از بنده شکایت میکنی ؟ و مدرک های خودمو تو تاپیک خودت میزاری هان؟ مگه باهات دشمنی دارم که میای الکی الکی میزاری فروم؟ واسه خودت الکی دشمن تراشی نکن من آدم درستی نیستم واسه اکانتم مشکلی بی دلیل پیش بیاد منم همون کارو با تو میکنم. شکایتت هم قبول شد فدا سرت چیزی نیست یک ادمین جیل ساده هستش ولی من دارم میگم بی دلیل داری از من شکایت میکنی اصلا تو از کجا یهو پیدات شد؟ تازه تو اومدی مدرک منو دزدیدی و خود منو گذاشتی فروم و تازه واسه تو مجازت داره هیچ شکایتت هم رد میشه تمام با تشکر از ادمین های سرور ارساکیا گیم @Youni @StormRage @Ezi و عزیزان دیگر. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129007-eleman-non-rp/#findComment-1340799 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Katashi ارسال شده در 4 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 36 دقیقه قبل، EleMaN گفته است: بعدشم بنده باید با مانستر برم رو ماشین یکی تا Non-rp حساب بشه و یا زدن ماشین دیگران از شکایت بی دلیل خود داری کنید با تشکر شما دلیل شکایت بنده رو دیدید؟ گرفتی خودکشی کردی میگی مانستر برم رو ماشین یکی Non Rp میشه؟ چه ربطی داشت 38 دقیقه قبل، EleMaN گفته است: داش چرا بی دلیل از بنده شکایت میکنی ؟ و مدرک های خودمو تو تاپیک خودت میزاری هان؟ به این خاطر که مدارک فیک ساختی و مدت چند نفر از هاستر کم کردی و باعث ضرر اشون شودن 39 دقیقه قبل، EleMaN گفته است: مگه باهات دشمنی دارم که میای الکی الکی میزاری فروم؟ واسه خودت الکی دشمن تراشی نکن من آدم درستی نیستم واسه اکانتم مشکلی بی دلیل پیش بیاد منم همون کارو با تو میکنم. شما برای خودتون دشمن تراشی کردید با شکایت بی مورد بعدش من از هیچ چیزی ترسی ندارم صبح تا شب فقط دنبالم باش برای شکایت کردنم 41 دقیقه قبل، EleMaN گفته است: شکایتت هم قبول شد فدا سرت چیزی نیست یک ادمین جیل ساده هستش با اضافه شدن سابقه UCP 42 دقیقه قبل، EleMaN گفته است: تازه تو اومدی مدرک منو دزدیدی و خود منو گذاشتی فروم و تازه واسه تو مجازت داره هیچ شکایتت هم رد میشه بزاریم ادمین مورد نظر پیگیری این موضوع باشه شکایت من هیچ چیزی بی مورد نداره و شکایت الکی نزدم خودکشی کردی مجازات میشی بدرود. فرزند ایران و جان فدای میهن، روحت شاد یادت گرامی🖤🕊️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129007-eleman-non-rp/#findComment-1340818 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EleMaN ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل 1 ساعت قبل، Katashi گفته است: شما دلیل شکایت بنده رو دیدید؟ گرفتی خودکشی کردی میگی مانستر برم رو ماشین یکی Non Rp میشه؟ چه ربطی داشت به این خاطر که مدارک فیک ساختی و مدت چند نفر از هاستر کم کردی و باعث ضرر اشون شودن شما برای خودتون دشمن تراشی کردید با شکایت بی مورد بعدش من از هیچ چیزی ترسی ندارم صبح تا شب فقط دنبالم باش برای شکایت کردنم با اضافه شدن سابقه UCP بزاریم ادمین مورد نظر پیگیری این موضوع باشه شکایت من هیچ چیزی بی مورد نداره و شکایت الکی نزدم خودکشی کردی مجازات میشی بدرود. داش مدرک فیک چیه فازت چیه قشنگ معلومه طرف تیکت میخاسته بده من خودکشی کردم دوما طرف باید از بنده شکایت کنه نه شمایی که اومدی مدرک بنده رو دزدیدی و از خود بنده شکایت کردی. @Aras @Youni @Ezi والا بنده نمیدونم شما کی هستید شمایید که بی مورد از بنده شکایت کردید لطفا پیگیری کنید با تشکر. تازه اگر اون طرفی که رو بنده Goto داد باید از بنده شکایت میکرد نه شمایی که اینجا هیچ کاره ای با تشکر تازه از هاستری یارو کم شده میخاست رو بنده Goto نکنه و از CMD هاستری سو استفاده نکنه. از هاستری شما که کم نشده میاید بی دلیل از بنده شکایت میکنید، دوما آقای AleReza باید از بنده شکایت کنه نه شمایی که کاره ای نیستید. تمام لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129007-eleman-non-rp/#findComment-1340878 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری