TiTawN ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده در چت عمومی گفتم "چه نوبی" و در همون لحظه روی موتور اقای Xx_Crysis_xX نشسته بودم. حرفی که زدم اصلا با ایشون نبودم و همونطور که در عکس معلومه با فردی بودم که روی nrg روبرو نشسته بوده و جزو اقلیتی هم نبوده و کمی از ما فاصله داشته. طبق قوانین با توجه اینکه بنده این حرف رو در r/ نگفته بودم پس مجازاتی در اقلیت نخواهم داشت ولی لیدر مربوطه به من fw دادن. • مدارک (فیلم یا عکس): و همینطور که در عکس معلومه من توهین رو در فاصله زمانه 5 ثانیه ای گفتم و جزو مکالماتم با اقای Xx_Crysis_xX نبوده با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در June 22, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 سلام و درود در حال بررسی لطفا صبور باشید... In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در June 23, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 سلام و درود شما به درستی مجازات شدید. شکایت شما رد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده