TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 - موضوع: گیف برای پروفایل - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) : به سلیقه ی خودتون - نوشته روی عکس: Shayan - توضیحات بیشتر: سلام میخوام یه گیف کم حجم برای پروفایلم درست کنید، به طوری که نوشته ی اون Shayan باشه. با سلیقه ی خودتون و رنگ های مختلف و یک پس زمینه ی زیبا + یه دود رد شه مرسی خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 سلام سفارش شما آماده شد. امیدوارم خوشتون بیاد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 47 دقیقه قبل، Mary گفته است: سلام سفارش شما آماده شد. امیدوارم خوشتون بیاد. نمایش محتوا مخفی مرسی قشنگه دمت گرم. یه عکس میخوام واسه پس زمینه که واسه کاور پروفایلم بزارم. اگر اینم بهم بدی ممنونت میشم. فقط یجور باشه که به گیف بخوره.(به سلیقه خودت) مرسی خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 7 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: مرسی قشنگه دمت گرم. یه عکس میخوام واسه پس زمینه که واسه کاور پروفایلم بزارم. اگر اینم بهم بدی ممنونت میشم. فقط یجور باشه که به گیف بخوره.(به سلیقه خودت) مرسی خواهش میکنم. خوشحالم که خوشتون اومد. چشم. آماده شد براتون ارسال میکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 6 دقیقه قبل، Mary گفته است: خواهش میکنم. خوشحالم که خوشتون اومد. چشم. آماده شد براتون ارسال میکنم. دمت گرم خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده