AmirKhans ارسال شده در June 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: توهین در داخل تیم اسپیک • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8296872350/Sertegh.mp3.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2017 (ویرایش شده) با سلام Sertegh شما 24 زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهید بود. ویرایش شده June 5, 2017 توسط Danial لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2017 @AmirKhans لطفا صدای ظبط شده ی کامل را در پیام خصوصی هر چه سریع تر ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
queen13 ارسال شده در June 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2017 در در 6/5/2017 در 11:24، Danial گفته است : با سلام Sertegh شما 24 زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهید بود. این ویس هیچ جزییاتی از اینکه من کجا این حرفو زدم با کی بودم و چی گفتم رو نشون نمیده ضمنا جایی که ای اقای scary بودن در اونجا بنده داشتم یک جریانی رو تعریف میکردم و هیچ توهینی به شخصی نبوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2017 شکایت شما رد شد. ( مدارک کافی نیست، تاریخ حرف مشخص نیست، فیلم از صفحه وجود ندارد و ممکن است این حرف برای دوران قبل از هلپری ایشان باشد.) بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده