رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

مشکل ورود به بازی

mahdikhan

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری:  https://uploadkon.ir/uploads/91b028_26Screenshot-2026-07-29-015615.png

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید):  لاگ نمیده

- لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: وارد بازی نمیشه

- توضیحات کامل مشکل: من 3 سالیه ساکن دبی هستم قبلا که ایران بودم همیشه این سرور بازی میکردم ، بازی رو دانلود و نصب کردم ولی موفق به ورود به سرور نمیشم ، لطفا راهنمایی کنید

ویرایش شده توسط mahdikhan
13 ساعت قبل، mahdikhan گفته است:

- عکس از محیط کاربری:  https://uploadkon.ir/uploads/91b028_26Screenshot-2026-07-29-015615.png

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید):  لاگ نمیده

- لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: وارد بازی نمیشه

- توضیحات کامل مشکل: من 3 سالیه ساکن دبی هستم قبلا که ایران بودم همیشه این سرور بازی میکردم ، بازی رو دانلود و نصب کردم ولی موفق به ورود به سرور نمیشم ، لطفا راهنمایی کنید

مشکل از نت شماس، سرور آرساکیا گیم برای افراد خارج از کشور هم فعال شده، نت خودتون‌ رو درست کنید

When the pain and fear you’ve endured persist for a long time, that fear and pain turn into hatred—and hatred changes your world forever     

38 دقیقه قبل، TeKrAri گفته است:

مشکل از نت شماس، سرور آرساکیا گیم برای افراد خارج از کشور هم فعال شده، نت خودتون‌ رو درست کنید

به نظرت اونجا اینترنت مشکل داره؟

هم اکنون، AmirHafez گفته است:

به نظرت اونجا اینترنت مشکل داره؟

تایم اوت یعنی مشکل از نت

When the pain and fear you’ve endured persist for a long time, that fear and pain turn into hatred—and hatred changes your world forever     

برادر بنده سرعت دانلودم 800مگ هست با چندین اینترنت مختلف و حتی خونه برادرم تست کردم همین مشکل هست ، نتم مشکلی ندارد

۱ ساعت قبل، TeKrAri گفته است:

برادر اینجا مشکل نت وجود ندارد و این پاسخ شما اشتباه هست ، نت من هیچ مشکل و محدودیتی ندارد

40 دقیقه قبل، mahdikhan گفته است:

برادر اینجا مشکل نت وجود ندارد و این پاسخ شما اشتباه هست ، نت من هیچ مشکل و محدودیتی ندارد

عزیزدلم، متن ارور مربوط به آیپی و تایم اوت شدن هستش که مربوط به نت هست

از نرم افزاری مث الکترو استفاده کن تا آیپیش تغییر کنه بعد تست کن

43 دقیقه قبل، mahdikhan گفته است:

عزیزم وقتی اقا میگه مشکل اینترنت هست شما قبول کن

17 دقیقه قبل، TeKrAri گفته است:

عزیزدلم، متن ارور مربوط به آیپی و تایم اوت شدن هستش که مربوط به نت هست

از نرم افزاری مث الکترو استفاده کن تا آیپیش تغییر کنه بعد تست کن

الکترو ای پی رو تغییر نمیده صرفا برای رفع تحریم هست ، با توجه به اینکه من دبی هستم اصلا مشکل تحریم نیست
سرور رنج ای پی امارات رو کامل بلاک کرده ، مشکل از سمت سرور هست

17 دقیقه قبل، AmirHafez گفته است:

عزیزم وقتی اقا میگه مشکل اینترنت هست شما قبول کن

لطفا در مورد چیزی که اطلاعات ندارید نظر ارسال نکنید ، پاسخ شما اصلا کمک کننده نیست و مشکل از سمت سرور هست که ای پی های امارات رو بلاک کرده

بنده اکنون مجدد حتی با VPN المان و فرانسه و هلند و ... تست کردم همان مشکل هست و مشخص شد قطعا از اینترنت بنده نیست و سرور برای بازیکنان خارج از کشور لود نمیشه !

@Ali اگر ممکنه سرور رو برای ایرانیان خارج از کشور فعال کنید ممنون میشم یا برای دبی فقط فعال کنید که بنده بتونم وصل بشم به گیم

ویرایش شده توسط mahdikhan

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...