ROG ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 من سیم کارت خود رو گم کرده ام و خواهش مندم شماره ام را تغییر دهید نقل قول اجازه دهید همیشه با لبخند با هم روبرو شویم، زیرا لبخند سرآغاز عشق است. U Most Fight Over For Love , The Best Reason For Resume Life Is Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در June 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2020 دوسته عزیز همچین چیزی تو بازی غیره ممکنه که سیمکارت گم شه حتما با ۵۰ دلار زدید شماره عوض شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱ در 13:24، ROG گفته است: من سیم کارت خود رو گم کرده ام و خواهش مندم شماره ام را تغییر دهید باسلام منظورتون رو متوجه نمیشم. اگر منظورتون داخل بازی است که شما میتوانید با دستور /stats شمارتون رو ببینید اگر هم منظورتون شماره ای است که باهاش در سرور ثبت نام کردید به راحتی در UCP قابل تغییر است. +موفق باشید. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROG ارسال شده در June 25, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2020 در 11 دقیقه قبل، Original گفته است: باسلام منظورتون رو متوجه نمیشم. اگر منظورتون داخل بازی است که شما میتوانید با دستور /stats شمارتون رو ببینید اگر هم منظورتون شماره ای است که باهاش در سرور ثبت نام کردید به راحتی در UCP قابل تغییر است. +موفق باشید. من داخل UCP نمیشه عوض کرد در 13 ساعت قبل، MAMADGANGz گفته است: دوسته عزیز همچین چیزی تو بازی غیره ممکنه که سیمکارت گم شه حتما با ۵۰ دلار زدید شماره عوض شده چی میفرمایی دوست عزیز XD نقل قول اجازه دهید همیشه با لبخند با هم روبرو شویم، زیرا لبخند سرآغاز عشق است. U Most Fight Over For Love , The Best Reason For Resume Life Is Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2020 در 7 دقیقه قبل، ROG گفته است: من داخل UCP نمیشه عوض کرد چی میفرمایی دوست عزیز XD اگر منظورتون این باشه پس امکان تعویض تا جایی که اطلاع دارم ممکن نیست. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در June 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2020 در 6 ساعت قبل، ROG گفته است: من داخل UCP نمیشه عوض کرد چی میفرمایی دوست عزیز XD اگه داری upc رو میگی نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROG ارسال شده در June 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 علی اساسین هم نمیتونه درستش کنه؟ نقل قول اجازه دهید همیشه با لبخند با هم روبرو شویم، زیرا لبخند سرآغاز عشق است. U Most Fight Over For Love , The Best Reason For Resume Life Is Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در June 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 در 19 ساعت قبل، Original گفته است: اگر هم منظورتون شماره ای است که باهاش در سرور ثبت نام کردید به راحتی در UCP قابل تغییر است. نه نمیشه تغییر داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۶ در 10:17، ROG گفته است: علی اساسین هم نمیتونه درستش کنه؟ به مدیریت بگید شاید تونستند مشکل رو حل کنند. @Spartan @Ali نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 با /stats میتونید شماره خود را مشاهده کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeltaWhitey00 ارسال شده در شنبه در 20:21 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:21 سلام سیمکارت من قطع شده سوخت شده میشه شماره واقعی در بازی عوض کنید https://agsa.arsacia.ir/players/general/%24M.I.N.I.O.N%24 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeltaWhitey00 ارسال شده در شنبه در 20:22 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:22 من سیم کارتم قطع شده و شمارمو میخام عوض کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در یکشنبه در 21:03 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:03 با سلام به شما دوست عزیز چنین چیزی امکان پذیر نیست تا جایی که من اطلاع دارم. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.