ROG ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من داشتم دنبال فردی که لایسنس میخواست میرفتم که ایشون پریدن جلو ماشین و داد زدند اکانت برای فروش • مدارک (فیلم یا عکس): اجازه دهید همیشه با لبخند با هم روبرو شویم، زیرا لبخند سرآغاز عشق است. U Most Fight Over For Love , The Best Reason For Resume Life Is Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YounG ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، ROG گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من داشتم دنبال فردی که لایسنس میخواست میرفتم که ایشون پریدن جلو ماشین و داد زدند اکانت برای فروش • مدارک (فیلم یا عکس): دوست عزیز شما از اینکه بنده اومدم جلوی ماشین شما شکایت دارید؟ یا اینکه خواستید بنده رو ریپورت بدین؟ بنده این اکانت رو به پول بازی میخوام ببفروشم. و این موضوع اصلن مشکلی نداره. خود ادمین @AbbasMZهم از این موضوع خبر دارند. ایشون تلپورت کردن به بنده و ازم پرسیدن که با پول بازی میفروشم یا واقعی که جوابی که دادم هم همین بود با پول بازی. ویرایش شده June 20, 2020 توسط rabert .Still i rise لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 بخدا اینا همه توئطه های امریکاس میگین نه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 درود بر شاکی محترم @ROG دفاعیه @rabert کاملا درسته! بعد از این که چندین بار دیدم ایشون داره تبلیغ میکنه رفتم و پیگیر شدم، ایشون اکانت رو با پول بازی میفروشد و این هیچ مشکلی ندارد. بدرود. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده