atila ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 عکس سایز کوچک از خودم : عکس سایز کوچک از شخص متخلف : شاهد ها : شاهدی وجود ندارد توضیحات : وی به طور کاملا بی دلیل من را دوبار کشت که از بار اول اسکرین شات گرفته ام. و وقتی به او اخطار شکایت دادم به من فحاشی کرده که از آن نیز اسکرین شات دارم . مدرک کشته شدن : مدرک فحاشی : از شما متشکرم بابت زحمات و امکاناتی که برای ما فراهم کرده اید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 در 5 ساعت قبل، atila گفته است: عکس سایز کوچک از خودم : عکس سایز کوچک از شخص متخلف : شاهد ها : شاهدی وجود ندارد توضیحات : وی به طور کاملا بی دلیل من را دوبار کشت که از بار اول اسکرین شات گرفته ام. و وقتی به او اخطار شکایت دادم به من فحاشی کرده که از آن نیز اسکرین شات دارم . مدرک کشته شدن : مدرک فحاشی : از شما متشکرم بابت زحمات و امکاناتی که برای ما فراهم کرده اید. به نظر من بزرگ میشوید. .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
atila ارسال شده در June 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 در 12 دقیقه قبل، Gloomy گفته است: به نظر من بزرگ میشوید. منظورتون چیه دوست عزیز؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در June 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2020 بیکار بوده خواسته یه چیز بگه که ادم حسابش کنن جدی نگیر !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده