RoHaM ارسال شده در June 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون به من اس ام اس میده میگه ببین بن میشی یا نه و منو تهدید میکنه در صورتی که اصلا من به ایشون هیچ اس ام اسی ندادم بهشون زنگ میزنم ک ببینم چی شده(در ss دوم) و دوباره میگه حالا ببین بن میشی یا نه • مدارک (فیلم یا عکس): Dr.Roham لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DEANAMBROSE77 ارسال شده در June 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2017 سلام چیمیگی برادر مدرک رو گزاشتم که چکار کردی بعدشم در فروم تهدید بازیکن وجود نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DEANAMBROSE77 ارسال شده در June 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2017 (ویرایش شده) از شما شکایت شخصی کردم در بخض اعضا که ظاهرا هنوز تایید نشده برای همین مدارک رو اینجا میزارم http://s8.picofile.com/file/8296800784/به_هم_زدن_نظم_سرور.rar.html راستی چر ا وانتد 4 هستید؟ مگه تو 4 راه چکار میکردید؟ ویرایش شده June 4, 2017 توسط DEANAMBROSE77 اضافه کردن لینک مدرک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InfeRnal ارسال شده در June 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2017 با سلام شکایت رد شد (در قوانین تهدید به بازیکن مطلبی نداریم ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده