Aryaw ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: خب, از اونجایی که هممون میدونیم CMD عه [Cancel Lawyer/] اپروال رو کنسل نمیکنه بلکه CMD عه [Cancel Approval/] اپروال رو کنسل میکنه. در صورتی که ایشون به من گفتن که CMD عه [Cancel Lawyer/] این کارو انجام میده. من سره پاسخ اشتباه ایشون اپروال رو به اشتباه فروختم. خواهش میکنم به ایشون یک عدد SV بدید تا ببشتر دقت کنند. با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): در اینجا من سوالمو پرسیدم, و ایشون در ادامه به من جواب دادند که ... اپروال رو کنسل میکنه اما همونطوری که عرض کردم, CMD عه [Cancel Approval/] این کارو انجام میده! با تشکر. ویرایش شده June 16, 2020 توسط Aryaw 1 1 1 ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 با توجه به اینکه شما ساعت 04:37 همچین سوالی رو می پرسید باید این رو هم بدونید که من توی /hc این سوال رو پرسیدم ولی جوابی نگرفتم با توجه به چیز هایی که قبلا فهمیده بودم CMD /Acc Lawyer میشه Approval داد گفتم شاید برای کنسل کردنش باید بزنم /Cancel Lawer کسی نبود که جوابه سواله منو بده بنده هم همچین جوابی به شما دادم و درضمن اگه Approval رو اشتباه فروختید ID بازیکن را اشتباه زدید به CMD Cancel Lawyer ربطی نداره مدارک هم در صورت نیاز به ادمین مربوطه داده میشه. I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aryaw ارسال شده در June 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 عزیزم, من گفتم ID ؟ گفتم میخواستم کنسلش کنم! چون طرف بهم چیزی گفت خوشم نیومد بهش Approval رو بدم! ولی خب, قبلا [Acc Lawyer/] رو زده بودم, و میخواستم کنسلش کنم که از شما پرسیدم! و شما هم متاسفانه جواب غلظ دادی. با تشکر از تیم مدریت ArSaCiA. ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Aryaw شکایت شما تایید شد هلپر مربوطه یک عدد AV دریافت کردند. +بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده