رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بی عدالتی در ایونت - Figur

TheMasTeR

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Shxyan.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Figur.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

Mr.Rider.png

• توضیحات: یارو 1 ساعته ایونت گذاشته ما میایم ماشینشو پنچر میکنیم که G کنیم هی فیکس میکنه، اینو کاری ندارم آخر ایونت میگه 3 دقیقه دیگه وقت میدم، بعد میره خودشو میندازه تو آب میگه Winner: No-one تو میتونستی ادمین خبر کنی تلپورتت کنه توی خشکی و دوباره اون 3 دقیقه ای که قرار بود وقت بدی رو ادامه بدی نه اینکه خودتو بندازی تو آب که پول ندی xD 

نا داوری در ایونت یا ناحقی: 3 روز بن :) 

• مدارک (فیلم یا عکس): 

pwbw_screenshot_(10).png

c0h2_screenshot_(11).png

b1or_screenshot_(12).png

qz7c_screenshot_(13).png

❌خالی‌ میکنن‌ پشتتو‌ حتـے سایھ‌ هاا ❌

MasTeR.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام.

عزیزم این قانون ایونت هست که ماشین باید فیکس بشه حالا این رو بگم که مگه ما نگفتیم تیر اندازی ممنوع؟ شما 85 تا m4 خالی کردین رو ماشین.

موضوع دوم هم اینکه ما گفتیم وقت ایونت تا 14:30 هست و اگه سه مین هم اضافه حساب کنی میشه 14:33 ولی ما ایونت رو در نزدیکی 14:35 تموم کردیم.

Kiya.png

𝐍𝐂

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Kiyanush گفته است:

با سلام.

عزیزم این قانون ایونت هست که ماشین باید فیکس بشه حالا این رو بگم که مگه ما نگفتیم تیر اندازی ممنوع؟ شما 85 تا m4 خالی کردین رو ماشین.

موضوع دوم هم اینکه ما گفتیم وقت ایونت تا 14:30 هست و اگه سه مین هم اضافه حساب کنی میشه 14:33 ولی ما ایونت رو در نزدیکی 14:35 تموم کردیم.

شما هلپر ایونت بودید، منم از Organizer شکایت کردم! شما دخالت نکن. 

1.من خودم گفتم فیکس کردن رو کاری ندارم. 

2.مدارکی که فرستادم رو دیدی؟ شما باید تا 14:36:48 (با احتساب 3 دقیقه) ایونت رو ادامه میدادین 

شما ساعت 14:33:48 گفتید 3دقیقه وقت دارین، ساعت 14:34:36استاپ کردی ?

یعنی کمتر از 1 دقیقه بعدش ??

❌خالی‌ میکنن‌ پشتتو‌ حتـے سایھ‌ هاا ❌

MasTeR.png

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...