TheMasTeR ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: یارو 1 ساعته ایونت گذاشته ما میایم ماشینشو پنچر میکنیم که G کنیم هی فیکس میکنه، اینو کاری ندارم آخر ایونت میگه 3 دقیقه دیگه وقت میدم، بعد میره خودشو میندازه تو آب میگه Winner: No-one تو میتونستی ادمین خبر کنی تلپورتت کنه توی خشکی و دوباره اون 3 دقیقه ای که قرار بود وقت بدی رو ادامه بدی نه اینکه خودتو بندازی تو آب که پول ندی نا داوری در ایونت یا ناحقی: 3 روز بن • مدارک (فیلم یا عکس): خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 با سلام. عزیزم این قانون ایونت هست که ماشین باید فیکس بشه حالا این رو بگم که مگه ما نگفتیم تیر اندازی ممنوع؟ شما 85 تا m4 خالی کردین رو ماشین. موضوع دوم هم اینکه ما گفتیم وقت ایونت تا 14:30 هست و اگه سه مین هم اضافه حساب کنی میشه 14:33 ولی ما ایونت رو در نزدیکی 14:35 تموم کردیم. 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 در 6 ساعت قبل، Kiyanush گفته است: با سلام. عزیزم این قانون ایونت هست که ماشین باید فیکس بشه حالا این رو بگم که مگه ما نگفتیم تیر اندازی ممنوع؟ شما 85 تا m4 خالی کردین رو ماشین. موضوع دوم هم اینکه ما گفتیم وقت ایونت تا 14:30 هست و اگه سه مین هم اضافه حساب کنی میشه 14:33 ولی ما ایونت رو در نزدیکی 14:35 تموم کردیم. شما هلپر ایونت بودید، منم از Organizer شکایت کردم! شما دخالت نکن. 1.من خودم گفتم فیکس کردن رو کاری ندارم. 2.مدارکی که فرستادم رو دیدی؟ شما باید تا 14:36:48 (با احتساب 3 دقیقه) ایونت رو ادامه میدادین شما ساعت 14:33:48 گفتید 3دقیقه وقت دارین، ساعت 14:34:36استاپ کردی یعنی کمتر از 1 دقیقه بعدش خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 با سلام خدمت شما @Shxyan شکایت شما در حال بررسی میباشد صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 شکایتم رو بخاطره @Kiyanushپس میگیرم. +موفق باشید. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 در ۱ ساعت قبل، Shxyan گفته است: شکایتم رو بخاطره @Kiyanushپس میگیرم. +موفق باشید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده