shayani ارسال شده در June 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2017 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سوال کردم گفتم چند پست بزارم تو انجمن تا عضو حرفه ای بشم ایشون گفتن صبر کنید 4 دقیقه صبر کردم بعد از سرور گریخت • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warlord ارسال شده در June 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2017 با سلام اولا شما ادبتون رو رعایت کنید. دوما من کرش شدم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shayani ارسال شده در June 5, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2017 (ویرایش شده) در 19 ساعت قبل، warlord گفته است : با سلام اولا شما ادبتون رو رعایت کنید. دوما من کرش شدم. مدرک بدید در ضمن پس از کرش شدن چند دقیقه بعد دوباره سرور اومدید پس چرا helpme من رو باز نکردید؟ http://s8.picofile.com/file/8296887826/sa_mp_104.png ویرایش شده June 5, 2017 توسط shayani لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2017 با سلام ممکن است فرد مورد نظر از سرور کرش شده باشند مدارکی اگر بر [Q/] دارید ارائه دهید. همچنین پس از ورود به سرور امکان شلوغ بودن صف کمک ها می باشد و ایشان نتوانسته همچنان به شما کمک کند. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده