aL1reza ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من درخواست مرخصی گزاشتم بعد لیدر بدونه هیچ سعوالی که ایا مطمن هستید و اینا کیک کرده خوب اصلا شاید پیشمون شده بودم باید ی سعوال قبلش میکرد من الان میخواسم بعد میتینگ برم که r2 بشم بعد کیک کرده نمیتونم r2 بشم ! در 11 دقیقه قبل، alireza1922 گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من درخواست مرخصی گزاشتم بعد لیدر بدونه هیچ سعوالی که ایا مطمن هستید و اینا کیک کرده خوب اصلا شاید پیشمون شده بودم باید ی سعوال قبلش میکرد من الان میخواسم بعد میتینگ برم که r2 بشم بعد کیک کرده نمیتونم r2 بشم ! تو فورم گفته اگه سه روز فرد مراجعه به لیدر نکرد باید 80FP بشه ولی ایشون فقط 1 ساعت صبر کرده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در June 14, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 سلام و درود لیدر مربوطه 24 ساعت مهلت دارند تا دفاعیه خود را ارائه دهند... In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در June 15, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 شکایت شما قبول شد. لیدر مربوطه اخطار دریافت کرد. با بنده در ارتباط باشید. بسته شد. 1 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده