ZuRo ارسال شده در جمعه در 20:31 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:31 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: درود اول از همه که این اقا نیومد چک پیسی من ادمین Wise امد چک پیسی جدا از اینا که نتشون هم ضعیف بود و نه Anydesk و نه Alpemix نتونست بیاد سپس تو Ammyy Admin اومد چک تقریبا بعد از 30 دقیقه که من عجله هم داشتم و میخواستم از بازی خارج شم و سیستم رو ببندم با اینترنت ضعیفشون هی Disconnect میشون و به من میگفتن اینترنتت ضعیفه و چند بار هم با لحن بد با بنده صحبت کرد حالا اصلا اینا به کنار ایشون منو تهدید کرد که گفت یا یچیزی از پیسیت پیدا میکنم بن Cheats میدم یا نمیزاری و میری بن Adame hamkari dar control system-Cheats میدم و حالا بعد از 1 ساعت وقت طلف کردن ایشون یه مود واسه یک بازیه دیگه پیدا کردن که اصلا واسه سمپ نمشود استفاده کرد و اصلا به اون تهمتی که به من زدن ربط نداشت ایشون حتا نمیزاشت به Mouse دست بزنم که ریکورد ان کنم و مدرک بگیرم و میگفتن به Mouse یا Keyboard دست بزنی بن میدم حتا بعضی فایل ها که اصلا مربوط نبود به بازی رو میرفتن تو گوگل سرچ میکردن که ببینن چیته یا نه و در اخر یه فایل مود که واسه یه بازی افلاین بود رو برداشت و لینکش رو کپی کرد و در اخر بنم داد (لطفا نا عدالتی نکنید و همچنین پارتی بازی منی که 1 بار با چند تا باف رنک Top در Boss Event گرفتم رو بن میدین ولی کسی که توی 1 وار +200 میزنه رو بن نمیدین؟) • مدارک (فیلم یا عکس): از ادمین مربوط بگیرین 1 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/126243-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-wise/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان ZeRoX ارسال شده در شنبه در 22:29 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:29 درود و احترام خدمت شما @ZuRo. شکایت شما رد شد. شما توسط ادمین دیگری بن شدید. +موفق باشید. +بسته شد. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/126243-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-wise/#findComment-1316078 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده