AliK2 ارسال شده در June 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ____ • توضیحات: این دو نفر در ایوینت امروز که LCS بود دو نفر باقی مونده بودیم فقط منو با RPG میزدن تقاضا فیلم دارم ازشون • مدارک (فیلم یا عکس): __ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @AliK2 هلپر مریوطه @DeTriS 24 ساعت فرصت دفاع از خود ر دارا هستند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 (ویرایش شده) من فیلمه خودم رو نگاه کردم چند تیر بهتون پرتاب کردم و تیر های من اصلا بهتون نخورد و دیگه تیر نکردم و بعد از این داستان ها شما چجوری بدون مدرک شکایت کردید اگر مدرک دارید که پارتی بازی شده یا نا حقی صورت گرفته مدرک خود را بفرستید @BuTleR ویرایش شده June 12, 2020 توسط DeTriS . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @AliK2 اظهارات هلپر مربوطه کاملا صحیح بوده و اگر مدرکی مبنی بر ناحقی دارید در شکایت دیگر مطرح کنید +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده