DSH ارسال شده در June 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد ندارم ولی همه چیز در تصاویر مشخصه توضیحات: ایشون داشتن با اسلحه به پلیر ها تیر اندازی میکردن من را تا دیدن سریعا /tgun کردن منم وانتد مربوطه را دادم و ایشون شروع به فحاشی و بی احترامی کردن و من چون داخل فکشن بودم اجازه بی احترامی بهشون را نداشتم و حتی همینطور که در تصاویر مشخصه من تنها حرفم به ایشون (ss forum) بود ولی ایشون حتی منو تهدید هم کردن که نرم شکایت کنم از شما توقع دارم طبق قوانین با ایشون بر خورد صورت گیرد چون شدت توهین ها بالا بوده است. • مدارک (فیلم یا عکس): این زمانی هست که طبق قوانین ایشون وانتد را دریافت کردن این موقع که شروع به فحاشی کردن و من در جواب فقط مدارک جمع اوری کردم این عکس و عکس بعدی درحال تهدید کردن هستند که این خودش مجازاتش هم جداست طبق عکس قبل در حال تهدید کردن هستند همچنین دوباره در حال فحاشی و بی احترامی اینم از اخرین عکس و فحاشی ایشون منم طبق عکس ها در جواب فقط گفتم اگر اشتباهی از من سر زده لطفا در فورم به من تذکر دهید که باز شروع به فحاشی و تهدید کردند. از شما خواستارم طبق قوانین فورم با ایشون بر خورد کنید ایشون 2 قانون را نقص نمودند 1 فحاشی با شدت بالا 2 تهدید کردن شخصی که در فکشن هست ازتون درخواست پیگیری دارم و اینکه لطفا با ایشون برخورد صورت گیرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در June 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2020 با سلام خدمت شما @8KARiM8 شکایت شما پذیرفته شد و بازیکن به مدت 360 دقیقه از صحبت محروم شدند. همچنین یک اخطار هم به دلیل تهدید کردن دریافت میکنند. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده