RockGame ارسال شده در June 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده حدود یک ماه پیش این مدارک رو برای مدیریت ارسال کردم و لطفی که مدیریت کردند و جواب ندادند مجبور به گذاشتن پست در این موقع شدم. در مدرک اول بنده Maverick ایشون رو میزنم و ایشون /Fixveh میزنن و به مسیر خود ادامه میدن و در مدرک دوم بنده ایشون رو زدم و در حقیقت ایشون باید میمردن و به زندان میرفتن در صورتی که نمیدونم خودکشی کردن یا از /Respawn استفاده کردند • مدارک (فیلم یا عکس): Lock_Down - Abuse CMD adminLock-Down - Non-rp با تشکر ™ RσcкGαмє ᴾᵒᵘʳᶤᵃ 1 نقل قول Everybody dies, but not everybody lives لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2017 با سلام ادمین مورد نظر 24 زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهند بود. در در 6/2/2017 در 22:15، RockGame گفته است : لطفی که مدیریت کردند و جواب ندادند * در اطلاعیه ای گفته شد که پیام در تلگرام علاوه بر اینکه کارتان رسیدگی نمی شود بلکه عقب هم میوفته! جایگاه رسمی در انجمن می باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RockGame ارسال شده در June 7, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2017 با سلام 1. شما گفته بودید میتوانید از طریق تگرام به ایدی @crotwel شکایت رو ارسال کنید. 2. بنده به دلیل اینکه در تیم Staff بودم نباید در انجمن پست شکایت قرار بدم. با تشکر ™ RσcкGαмє ᴾᵒᵘʳᶤᵃ نقل قول Everybody dies, but not everybody lives لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2017 در 15 ساعت قبل، RockGame گفته است : 1. شما گفته بودید میتوانید از طریق تگرام به ایدی @crotwel شکایت رو ارسال کنید. مواردی که نیاز به تایید پیام در تلگرام داشت بله اما این نیازی نبود در 15 ساعت قبل، RockGame گفته است : 2. بنده به دلیل اینکه در تیم Staff بودم نباید در انجمن پست شکایت قرار بدم. کجای قوانین همچین قانونی نوشته شده؟ ادمین مورد نظر به دلیل مشکلاتی که برایشان بوجود امده تا اطلاع ثانوی تاپیک بسته خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.