parsasafavi ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 من داشتم با hoseindubl2 میرفتیم hq news reporter که mr...big و یه نفر راننده با تفنگ ماشین من رو ترکوندن 1 عدد شاهد hoseindubl2 و یک عکس موقعه اتش گرفتن ماشین دارم • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من و دوستم hoseindubl2 داشتیم میرفتیم hq news reporter که mr...big و یک نفر دیگه که ذاننده بود به ماشین من شلیک کردن عکس هم اگه واضح نیست میسه از /call 110 که داده فهمید • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 در 6 دقیقه قبل، Brigand گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم. @parsasafavi شکایت شما رد شد. اگه کسی به شما شلیک بکنه شما میتونید از دستور [Call 110] استفاده بکنید و فرد رو مجازات بکنید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده