parsasafavi ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 من داشتم با hoseindubl2 میرفتیم hq news reporter که mr...big و یه نفر راننده با تفنگ ماشین من رو ترکوندن 1 عدد شاهد hoseindubl2 و یک عکس موقعه اتش گرفتن ماشین دارم • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من و دوستم hoseindubl2 داشتیم میرفتیم hq news reporter که mr...big و یک نفر دیگه که ذاننده بود به ماشین من شلیک کردن عکس هم اگه واضح نیست میسه از /call 110 که داده فهمید • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم. @parsasafavi شکایت شما رد شد. اگه کسی به شما شلیک بکنه شما میتونید از دستور [Call 110] استفاده بکنید و فرد رو مجازات بکنید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده