یک ارور یه هفته میشه که در رابطه با موس اتفاق میفته و این مشکل اینه که وقتی موس رو وصل میکنم ارور: USB Device not Recognized Error Code 43 رو میده و یهو بعضی مواقع درست میشه تمام راه هایی که تو گوگل بود رو انجام دادم ولی مشکلم رفع نشد و مثلا یهو میبینی وسط بازی قطع میشه بعد دیگه بیخیالش میشم و دست نمیزنم بعد چند دقیقه خودش درست میشه بدون اینکه کاری کنم
هیچ کار اضافه ایی هم تو سیستم نکردم و تغییر تو نرم افزار های ویندوز انجام ندادم.
ویندوزم 10 هست.
اینجا مشکلم رو مطرح کردم چون بیشتر به اینجا رسیدگی میشه.
Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
A request for the USB device descriptor failed.
این ارور هم تو اطلاعات مشکل نوشته.
چیزی هم که جالب هست اینه که مثلا من اگه تو پورت دیگه ایی امتحان کنم و یهو اون رو وقتی قطعه در بیارم و بزنم پورت دیگه یه چند لحظه موس کار میکنه و بعد این ارور رو میده!
سوال
83mehrdad83
سلام
سلام
یک ارور یه هفته میشه که در رابطه با موس اتفاق میفته و این مشکل اینه که وقتی موس رو وصل میکنم ارور: USB Device not Recognized Error Code 43 رو میده و یهو بعضی مواقع درست میشه تمام راه هایی که تو گوگل بود رو انجام دادم ولی مشکلم رفع نشد و مثلا یهو میبینی وسط بازی قطع میشه بعد دیگه بیخیالش میشم و دست نمیزنم بعد چند دقیقه خودش درست میشه بدون اینکه کاری کنم
هیچ کار اضافه ایی هم تو سیستم نکردم و تغییر تو نرم افزار های ویندوز انجام ندادم.
ویندوزم 10 هست.
اینجا مشکلم رو مطرح کردم چون بیشتر به اینجا رسیدگی میشه.
Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
A request for the USB device descriptor failed.
این ارور هم تو اطلاعات مشکل نوشته.
چیزی هم که جالب هست اینه که مثلا من اگه تو پورت دیگه ایی امتحان کنم و یهو اون رو وقتی قطعه در بیارم و بزنم پورت دیگه یه چند لحظه موس کار میکنه و بعد این ارور رو میده!
@Ali @Ostad @Mohny
باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده