GOVERNMENT ارسال شده در December 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2023 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 2033/12/29 تا 2023/12/30 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ عدم حضور در میتینگ نقل قول و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در December 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 @GOVERNMENT با سلام, درخواست مرخصی شما رد شد, شما در جلسه حضور داشتید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iamiralimasodi ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 3-1-2024 تا 20-1-2020 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ به دلیل امتحانات و نداشتن وقت انلاین بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 @Iamiralimasodiبا سلام, با درخواست مرخصی شما موافقت شد، موفق باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnPrice ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 04-01-2024 تا 06-01-2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ به دلیل بن شدن اکانت. نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 @iHossein با سلام, با درخواست مرخصی شما موافقت شد، موفق باشید! نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOVERNMENT ارسال شده در January 5 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 2024/1/5 تا 2024/1/6 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ شاید به میتینگ نرسم نقل قول و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در January 5 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5 @GOVERNMENT با سلام. با درخواست مرخصی شما موافقت شد. موفق باشید. نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): (12-1-2024) - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ امتحان ریاضی دارم و باید تمرین کنم، وقت نمیکنم فعالیت هفتگی را کامل کنم. نقل قول ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 @Momojajaبا سلام با درخواست مرخصی شما موافقت شد. موفق باشید. نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 14-1-2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ امتحان دارم و وقت نمیکنم فعالیت هفتگی را کامل کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 19-1-2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ به دلیل امتحانات نتونستم فعالیت هفتگی را کامل کنم. نقل قول ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 @Momojaja با سلام, با درخواست مرخصی شما موافقت شد. موفق باشید. نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 26-1-2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ تقریبا تموم فعالیت را پر کردم اما بازم فرصت نشد فعالیت AcceptMechanic را پر کنم. نقل قول ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در January 27 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27 @Momojaja با درخواست مرخصی شما مخالفت شد.(اخراج ار اقلیت) نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dxter ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ 2024/2/13 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ مسافرت چند روزه و خیلی مهم خانوادگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsLi ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 (ویرایش شده) با سلام خدمت @Dxter عزیز درخواست مرخصی شما قبول شد موفق باشید. ویرایش شده February 8 توسط Perspolis نقل قول چاقالا شما همه تیم بشید من تک! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی باشد، مثال: از 2016/11/11 تا 2016/12/11): 2024/3/1 تا 2024/3/3 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟3روز محرومیت از بازی نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 @Arshiy درخواست شما رد شد. (شما کمتر از یک هفته در فکشن حضور دارید) نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است):2024/3/9 تا 2024/3/7 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ ویرایش شده March 7 توسط FunnyBoY نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 @FunnyBoY درخواست شما تایید شد. +موفق باشید. نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Theheroin ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): از ۹-۳-۲۰۲۴ تا ۱۲-۳-۲۰۲۴ - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ مسافرت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @Theheroin درخواست شما تایید شد. +موفق باشید. نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoName ارسال شده در April 4 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ 4-4-2024 5-4-2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ مشکل اینترنت دارم شاید به متینگ نرسم (اگه در متینگ حضور داشتم رد شه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در April 4 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 درود @Poetry درخواست مرخصی شما رد شد. ( شما در جلسه حضور داشتید ) موفق باشید نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.