lordreza ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 16/5/2024 تا 17/5/2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ در دسترس نبودن سیستم. نقل قول کسی که میخواهد مثل خورشید بدرخشد اول باید مثل خورشید بسوزد. [ آدولف هیتلر ] 𝓶𝔂 𝓫𝓻𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 2024/05/16 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ نداشتن دسترسی به سیستم نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 @Airud درخواست مرخصی شما قبول شد. @Danir درخواست مرخصی شما قبول شد. @lordreza درخواست مرخصی شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 23/05/2023 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟به جلسه هفتگی نمیرسم نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در May 23 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23 @Danir درخواست مرخصی شما رد شد. تاریخ مورد نظر اشتباه است. (23-05-2024) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lordreza ارسال شده در May 29 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): از 30/5/2024 تا 31/5/2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ در دسترس نبودن سیستم. نقل قول کسی که میخواهد مثل خورشید بدرخشد اول باید مثل خورشید بسوزد. [ آدولف هیتلر ] 𝓶𝔂 𝓫𝓻𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 @lordreza درخواست مرخصی شما قبول شد! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 2024/06/06 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟نداشتن وقت کافی جهت فعالیت نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hesam00 ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): ۷/۶/۲۰۲۴ تا 7/7/2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ ب دلیل خراب شدن السیدی گوشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 @hesam00 با سلام خدمت شما همکار عزیز، مرخصی شما تا 14 روز آینده یعنی 2024/06/22 دارای اعتبار است. لازم به ذکر هست شما میتوانید در هر 45 روز 14 روز مرخصی بگیرید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lordreza ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): از 13/6/2024 تا 14/6/2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ در دسترس نبودن سیستم نقل قول کسی که میخواهد مثل خورشید بدرخشد اول باید مثل خورشید بسوزد. [ آدولف هیتلر ] 𝓶𝔂 𝓫𝓻𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 @lordreza با درخواست مرخصی شما موافقت شد، موفق باشید. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 13/06/2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ در دسترس نبودن سیستم نقل قول Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 @Pokers با درخواست مرخصی شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 13/06/2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟: میتینگ رو نمیتونم بیام نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 @PabloEscobar با درخواست مرخصی شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در June 28 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 2024/06/28 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ عدم دسترسی به سیستم نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 28 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28 @Refigh با درخواست مرخصی شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در July 4 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید? 2024/07/05 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید (دلیل کامل و متقاعد کننده)؟ آماده باش برای رای گیری نقل قول Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در July 4 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 @Pokersبا درخواست مرخصی شما موافقت شد. نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lordreza ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 12/7/2024 تا 13/7/2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ در دسترس نبودن سیستم نقل قول کسی که میخواهد مثل خورشید بدرخشد اول باید مثل خورشید بسوزد. [ آدولف هیتلر ] 𝓶𝔂 𝓫𝓻𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 @lordrezaدرخواست مرخصی شما تایید شد. 1 نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 12/7/2024 تا 13/7/2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ در دسترس نبودن سیستم نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 @MasterAssassinsدرخواست مرخصی شما تایید شد. نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScraT ارسال شده در July 13 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی و به فرمت رو به رو باشد: YYYY-MM-DD مثال 25-12-2022) (خود آن روز هم حساب است): 17/7/2024 تا 13/7/2024 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ مسافرت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.