Tanbaco ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 من یکی از ثروتمندترین افراد دنیا هستم و میخوام به بازیکنان ارساکیا یک عدد موز بدم چون موز خیلی چیز خوبیه و روز بعدش بهشون خیار میدم و هرکس اعتراض کنه، از برنامه هویج پنجشنبه محروم میشه چون علی ضیا داره پشمک به خرخاکی میده چون خر خاکی موز دوست داره و میخوام به @BigMeeti مجوز حمله به کرج رو بدم چون دارن صادرات غیر قانونی موز انجام میدن و اینکار باعث میشه علی ضیا و خرخاکی ناراحت بشن، اما چرا این وسط فقط خر خاکی موز دوست داره؟ گاو هوایی هم میتونه گردو دوست داشته باشه، سوسک هم @BigMeeti رو دوست داره به همه به اینا غذا میدیم تا بزرگ بشن بعد سرخ میکنیم میدیم به چینی ها تا گشنه نمونن 𝕬𝖑𝖔𝖓𝖊 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296384 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SanSooR ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 (ویرایش شده) من یکی از ثروتمندترین افراد دنیا هستم و میخوام به بازیکنان ارساکیا یک عدد موز بدم چون موز خیلی چیز خوبیه و روز بعدش بهشون خیار میدم و هرکس اعتراض کنه، از برنامه هویج پنجشنبه محروم میشه چون علی ضیا داره پشمک به خرخاکی میده چون خر خاکی موز دوست داره و میخوام به @BigMeeti مجوز حمله به کرج رو بدم چون دارن صادرات غیر قانونی موز انجام میدن و اینکار باعث میشه علی ضیا و خرخاکی ناراحت بشن، اما چرا این وسط فقط خر خاکی موز دوست داره؟ گاو هوایی هم میتونه گردو دوست داشته باشه، سوسک هم @BigMeeti رو دوست داره، پس من از ثروت زیادم استفاده میکنم و به ژنرال @BigMeeti چند عدد فایتر F-ArakNigger55 هدیه میدم تا بتونه با گاو هوایی بجنگه. و بعد @BigMeeti برکنارش میکنمو میرم سراغ ممبرای فکشن های نظامی و از ثروتم استفاده میکنم و به زیرکش ها سرور، پیشنهاد جذابی میدم تا تمامیه ممبرای های دسته ویژه FP شن ویرایش شده June 24 توسط SanSooR Ojube 1 Ojube 2 Ojube 3 Los Santos Police Department لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296392 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeti ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 20 دقیقه قبل، SanSooR گفته است: من یکی از ثروتمندترین افراد دنیا هستم و میخوام به بازیکنان ارساکیا یک عدد موز بدم چون موز خیلی چیز خوبیه و روز بعدش بهشون خیار میدم و هرکس اعتراض کنه، از برنامه هویج پنجشنبه محروم میشه چون علی ضیا داره پشمک به خرخاکی میده چون خر خاکی موز دوست داره و میخوام به @BigMeeti مجوز حمله به کرج رو بدم چون دارن صادرات غیر قانونی موز انجام میدن و اینکار باعث میشه علی ضیا و خرخاکی ناراحت بشن، اما چرا این وسط فقط خر خاکی موز دوست داره؟ گاو هوایی هم میتونه گردو دوست داشته باشه، سوسک هم @BigMeeti رو دوست داره، پس من از ثروت زیادم استفاده میکنم و به ژنرال @BigMeeti چند عدد فایتر F-ArakNigger55 هدیه میدم تا بتونه با گاو هوایی بجنگه. و بعد @BigMeeti برکنارش میکنمو میرم سراغ ممبرای فکشن های نظامی و از ثروتم استفاده میکنم و به زیرکش ها سرور، پیشنهاد جذابی میدم تا تمامیه ممبرای های دسته ویژه FP شن هدف ما آزادسازی مردم کرج از دست ظالمین هست🤝❤️🇧🇧 : لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296419 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Skill ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 هم اکنون، BigMeeti گفته است: هدف ما آزادسازی مردم کرج از دست ظالمین هست🤝❤️🇧🇧 دلم میسوزه واسشون😿😿 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296420 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FOUR ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 من یکی از ثروتمندترین افراد دنیا هستم و میخوام به بازیکنان ارساکیا یک عدد موز بدم چون موز خیلی چیز خوبیه و روز بعدش بهشون خیار میدم و هرکس اعتراض کنه، از برنامه هویج پنجشنبه محروم میشه چون علی ضیا داره پشمک به خرخاکی میده چون خر خاکی موز دوست داره و میخوام به @BigMeeti مجوز حمله به کرج رو بدم چون دارن صادرات غیر قانونی موز انجام میدن و اینکار باعث میشه علی ضیا و خرخاکی ناراحت بشن، اما چرا این وسط فقط خر خاکی موز دوست داره؟ گاو هوایی هم میتونه گردو دوست داشته باشه، سوسک هم @BigMeeti رو دوست داره، پس من از ثروت زیادم استفاده میکنم و به ژنرال @BigMeeti چند عدد فایتر F-ArakNigger55 هدیه میدم تا بتونه با گاو هوایی بجنگه. و بعد @BigMeeti برکنارش میکنمو میرم سراغ ممبرای فکشن های نظامی و از ثروتم استفاده میکنم و به زیرکش ها سرور، پیشنهاد جذابی میدم تا تمامیه ممبرای های دسته ویژه FP شن و دیگه کارکنان و لیدر و ساب لیدرا از دست اینا راحت بشن و بتونن اخر هفته برن مسافرت کوه اس اف لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296423 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeL ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 52 دقیقه قبل، BigMeeti گفته است: من یک اراکی ثروتمند هستم و دوست دارم بهترین جنکنده هارو برای دولتم بخرم و جمهوری کرج رو نابود کنیم🤝❤️ ساندیس لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296428 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Trap ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 13 دقیقه قبل، BigMeeti گفته است: هدف ما آزادسازی مردم کرج از دست ظالمین هست🤝❤️🇧🇧 کرج یک نوع ظالم داره به اسم "رپر نسل ۲۶" لطفا ما رو از دست این موجودات نجات دهید با تشکر 1 ✞࿐𝑌𝑜𝑢 𝑎𝑟𝑒 𝑡ℎ𝑒 𝑟𝑒𝑎𝑠𝑜𝑛 𝐼 𝑘𝑒𝑒𝑝 𝑡𝑟𝑦𝑖𝑛𝑔 𝑌𝑜𝑢 𝑎𝑟𝑒 𝑚𝑦 𝑑𝑟𝑒𝑎𝑚࿐✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296433 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Genius ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 (ویرایش شده) من یکی از ثروتمندترین افراد دنیا هستم و میخوام به بازیکنان ارساکیا یک عدد موز بدم چون موز خیلی چیز خوبیه و روز بعدش بهشون خیار میدم و هرکس اعتراض کنه، از برنامه هویج پنجشنبه محروم میشه چون علی ضیا داره پشمک به خرخاکی میده چون خر خاکی موز دوست داره و میخوام به @BigMeeti مجوز حمله به کرج رو بدم چون دارن صادرات غیر قانونی موز انجام میدن و اینکار باعث میشه علی ضیا و خرخاکی ناراحت بشن، اما چرا این وسط فقط خر خاکی موز دوست داره؟ گاو هوایی هم میتونه گردو دوست داشته باشه، سوسک هم @BigMeetiرو دوست داره، پس من از ثروت زیادم استفاده میکنم و به ژنرال @BigMeetiچند عدد فایتر F-ArakNigger55 هدیه میدم تا بتونه با گاو هوایی بجنگه @BigMeeti هم با ارتش بچه هایه اسپان وارد جنگ میشه ویرایش شده June 24 توسط Genius ✨🤍✨ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296520 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanan ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 من یکی از ثروتمندترین افراد دنیا هستم و میخوام به بازیکنان ارساکیا یک عدد موز بدم چون موز خیلی چیز خوبیه و روز بعدش بهشون خیار میدم و هرکس اعتراض کنه، از برنامه هویج پنجشنبه محروم میشه چون علی ضیا داره پشمک به خرخاکی میده چون خر خاکی موز دوست داره و میخوام به @BigMeeti مجوز حمله به کرج رو بدم چون دارن صادرات غیر قانونی موز انجام میدن و اینکار باعث میشه علی ضیا و خرخاکی ناراحت بشن، اما چرا این وسط فقط خر خاکی موز دوست داره؟ گاو هوایی هم میتونه گردو دوست داشته باشه، سوسک هم @BigMeetiرو دوست داره، پس من از ثروت زیادم استفاده میکنم و به ژنرال @BigMeetiچند عدد فایتر F-ArakNigger55 هدیه میدم تا بتونه با گاو هوایی بجنگه @BigMeeti هم با ارتش بچه هایه اسپان وارد جنگ میشه و علیه چندین بازیکن حرفهای مثل @Syd و دیگر پروها مثل من جنگ میکنن و با شعار مهدی داش لیدر ماست جنگ رو پیروز میشن و حاکم سرور میشن Angel of darkness [999] منهیچوقتکسیوازدستندادم... واقعیهاهنوزکنارمهستن!>> Zaman Geçiyor Da Geçerken Birakdigi izleri Geçmiyor✨ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296525 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FOUR ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 خب باختین دیگه شایدم عینک نزدین ندیدین پیامارو لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296546 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wine ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 (ویرایش شده) من یکی از ثروتمندترین افراد دنیا هستم و میخوام به بازیکنان ارساکیا یک عدد موز بدم چون موز خیلی چیز خوبیه و روز بعدش بهشون خیار میدم و هرکس اعتراض کنه، از برنامه هویج پنجشنبه محروم میشه چون علی ضیا داره پشمک به خرخاکی میده چون خر خاکی موز دوست داره و میخوام به @BigMeeti مجوز حمله به کرج رو بدم چون دارن صادرات غیر قانونی موز انجام میدن و اینکار باعث میشه علی ضیا و خرخاکی ناراحت بشن، اما چرا این وسط فقط خر خاکی موز دوست داره؟ گاو هوایی هم میتونه گردو دوست داشته باشه، سوسک هم @BigMeeti رو دوست داره، پس من از ثروت زیادم استفاده میکنم و به ژنرال @BigMeeti چند عدد فایتر F-ArakNigger55 هدیه میدم تا بتونه با گاو هوایی بجنگه @BigMeeti هم با ارتش بچه هایه اسپان وارد جنگ میشه و علیه چندین بازیکن حرفهای مثل @Syd و دیگر پروها مثل من جنگ میکنن و با شعار مهدی داش لیدر ماست جنگ رو پیروز میشن و حاکم سرور میشن بعد از اینکه @BigMeeti و ارتش بچههای اسپان با شعار «مهدی داش لیدر ماست» جنگ رو پیروز شدن و حاکم سرور شدن، همه فکر میکردن دوران صلح شروع شده، اما ناگهان مشخص شد تمام موزهایی که بین بازیکنان پخش شده بودن دارای تراشه ردیاب موزی بودن. در همین لحظه خرخاکی که داشت موز هفتمش رو میخورد، متوجه یک سیگنال مرموز از زیر شهر کرج شد. وقتی موضوع رو به علی ضیا اطلاع دادن، علی ضیا بلافاصله جلسه اضطراری شورای عالی موز، خیار و هویج رو تشکیل داد. طی تحقیقات مشخص شد زیر کرج یک انبار مخفی وجود داره که داخلش بیش از ۴۸ میلیون تن پشمک، ۳۰۰ هزار خیار تاکتیکی و یک گاو هوایی بازنشسته نگهداری میشه. اما مشکل اصلی اینجا بود که گاو هوایی بازنشسته رهبر گروه مخفی «گردوی سیاه» بود و سالها منتظر فرصت مناسب برای انتقام از خرخاکیها بود. در همین حین @Syd که در جنگ شکست خورده بود، تصمیم گرفت با ساخت دستگاه "موزساز ۹۰۰۰" تعادل قدرت رو به هم بزنه. این دستگاه قادر بود در هر ثانیه ۷۴ موز، ۱۲ خیار و یک عدد هندوانه نامرئی تولید کنه. وقتی خبر به @BigMeeti رسید، ایشون سوار فایتر F-ArakNigger55 شخصی خودش شد و همراه گردان ویژه سوسکهای زرهی به سمت مقر موزساز ۹۰۰۰ حرکت کرد. اما وسط عملیات، یکی از سوسکها روی دکمه اشتباه زد و به جای حمله، کل ارتش وارد بخش تنظیمات شد و ناگهان زبان دنیا از فارسی به «خرخاکیایی باستان» تغییر کرد. سه روز طول کشید تا دانشمندان بتونن دوباره زبان دنیا رو برگردونن. در همین زمان یک موجود ناشناس به نام «ژنرال بادمجان» از دل مه ظاهر شد و اعلام کرد: «شما احمقها هنوز نفهمیدید اصل ماجرا موز نیست...» همه با تعجب پرسیدن: «پس چیه؟» ژنرال بادمجان آهی کشید و گفت: «پروژه محرمانه هویج پنجشنبه از اول فقط یک پوشش برای برنامه فوق سری جمعههای شلغم بوده...» بعد از شنیدن این جمله، علی ضیا از شدت شوک پشمکش از دستش افتاد، خرخاکی موزش رو گاز نزد، گاو هوایی گردوش رو زمین انداخت و حتی @BigMeeti هم برای ۴ ثانیه کامل ساکت موند. و اینجا بود که فصل دوم جنگهای موزی ارساکیا آغاز شد... ویرایش شده June 25 توسط Wine 1 1 1 UnknownS لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296558 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kirito ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 34 دقیقه قبل، Wine گفته است: من یکی از ثروتمندترین افراد دنیا هستم و میخوام به بازیکنان ارساکیا یک عدد موز بدم چون موز خیلی چیز خوبیه و روز بعدش بهشون خیار میدم و هرکس اعتراض کنه، از برنامه هویج پنجشنبه محروم میشه چون علی ضیا داره پشمک به خرخاکی میده چون خر خاکی موز دوست داره و میخوام به @BigMeeti مجوز حمله به کرج رو بدم چون دارن صادرات غیر قانونی موز انجام میدن و اینکار باعث میشه علی ضیا و خرخاکی ناراحت بشن، اما چرا این وسط فقط خر خاکی موز دوست داره؟ گاو هوایی هم میتونه گردو دوست داشته باشه، سوسک هم @BigMeeti رو دوست داره، پس من از ثروت زیادم استفاده میکنم و به ژنرال @BigMeeti چند عدد فایتر F-ArakNigger55 هدیه میدم تا بتونه با گاو هوایی بجنگه @BigMeeti هم با ارتش بچه هایه اسپان وارد جنگ میشه و علیه چندین بازیکن حرفهای مثل @Syd و دیگر پروها مثل من جنگ میکنن و با شعار مهدی داش لیدر ماست جنگ رو پیروز میشن و حاکم سرور میشن بعد از اینکه @BigMeeti و ارتش بچههای اسپان با شعار «مهدی داش لیدر ماست» جنگ رو پیروز شدن و حاکم سرور شدن، همه فکر میکردن دوران صلح شروع شده، اما ناگهان مشخص شد تمام موزهایی که بین بازیکنان پخش شده بودن دارای تراشه ردیاب موزی بودن. در همین لحظه خرخاکی که داشت موز هفتمش رو میخورد، متوجه یک سیگنال مرموز از زیر شهر کرج شد. وقتی موضوع رو به علی ضیا اطلاع دادن، علی ضیا بلافاصله جلسه اضطراری شورای عالی موز، خیار و هویج رو تشکیل داد. طی تحقیقات مشخص شد زیر کرج یک انبار مخفی وجود داره که داخلش بیش از ۴۸ میلیون تن پشمک، ۳۰۰ هزار خیار تاکتیکی و یک گاو هوایی بازنشسته نگهداری میشه. اما مشکل اصلی اینجا بود که گاو هوایی بازنشسته رهبر گروه مخفی «گردوی سیاه» بود و سالها منتظر فرصت مناسب برای انتقام از خرخاکیها بود. در همین حین @Syd که در جنگ شکست خورده بود، تصمیم گرفت با ساخت دستگاه "موزساز ۹۰۰۰" تعادل قدرت رو به هم بزنه. این دستگاه قادر بود در هر ثانیه ۷۴ موز، ۱۲ خیار و یک عدد هندوانه نامرئی تولید کنه. وقتی خبر به @BigMeeti رسید، ایشون سوار فایتر F-ArakNigger55 شخصی خودش شد و همراه گردان ویژه سوسکهای زرهی به سمت مقر موزساز ۹۰۰۰ حرکت کرد. اما وسط عملیات، یکی از سوسکها روی دکمه اشتباه زد و به جای حمله، کل ارتش وارد بخش تنظیمات شد و ناگهان زبان دنیا از فارسی به «خرخاکیایی باستان» تغییر کرد. سه روز طول کشید تا دانشمندان بتونن دوباره زبان دنیا رو برگردونن. در همین زمان یک موجود ناشناس به نام «ژنرال بادمجان» از دل مه ظاهر شد و اعلام کرد: «شما احمقها هنوز نفهمیدید اصل ماجرا موز نیست...» همه با تعجب پرسیدن: «پس چیه؟» ژنرال بادمجان آهی کشید و گفت: «پروژه محرمانه هویج پنجشنبه از اول فقط یک پوشش برای برنامه فوق سری جمعههای شلغم بوده...» بعد از شنیدن این جمله، علی ضیا از شدت شوک پشمکش از دستش افتاد، خرخاکی موزش رو گاز نزد، گاو هوایی گردوش رو زمین انداخت و حتی @BigMeeti هم برای ۴ ثانیه کامل ساکت موند. و اینجا بود که فصل دوم جنگهای موزی ارساکیا آغاز شد... فصل دوم جنگهای موزی ارساکیا آغاز شد... در اولین روز جنگ، آژیر قرمز موزی در تمام سرور به صدا درآمد و همه بازیکنان موظف شدند کلاه ایمنی خیارپوش بر سر بگذارند. اما درست زمانی که ارتش @BigMeeti آماده حمله بود، یک پیام ناشناس روی آسمان ظاهر شد: «شلغم بیدار شده است.» همه تصور کردند شوخی است، اما ناگهان زمین لرزید و از زیر انبار مخفی کرج یک شلغم غولپیکر با عینک آفتابی بیرون آمد. این موجود که "امپراتور شلغم اعظم" نام داشت، بیش از ۸۰۰ سال در خواب بوده و با انرژی پشمکهای ذخیرهشده تغذیه میکرده است. ژنرال بادمجان با خنده گفت: «حالا فهمیدید چرا پروژه جمعههای شلغم مخفی بود؟» خرخاکی که هنوز موز هشتمش را تمام نکرده بود، با نگرانی پرسید: «یعنی الان باید با شلغم بجنگیم؟» اما امپراتور شلغم جواب داد: «نه... من فقط دنبال گردوی مالیاتی هستم.» گاو هوایی که هنوز رهبر گردوی سیاه بود، بلافاصله فرار کرد و به پایگاه مخفی خودش در کوهستان پشمکستان رفت. در همان لحظه دستگاه موزساز ۹۰۰۰ از کنترل خارج شد و شروع کرد به تولید موز با سرعتی غیرممکن. هر دقیقه بیش از ۴۴۰۰ موز وارد سرور میشد. بعد از دو ساعت، خیابانها، ساختمانها و حتی هواپیماهای F-ArakNigger55 زیر کوه موز دفن شدند. دانشمندان ارساکیا وضعیت را «بحران موزی سطح هفت» اعلام کردند. برای مقابله با این فاجعه، علی ضیا دستور ساخت سلاح فوقمحرمانه «خیارشکن ۳۰۰۰» را صادر کرد. اما هنگام آزمایش، دستگاه اشتباه عمل کرد و به جای نابود کردن موزها، همه موزها را به پنگوئن تبدیل کرد. اکنون میلیونها پنگوئن زردرنگ در سراسر سرور راه میرفتند و سرود ملی موزستان را میخواندند. در این هرجومرج، ناگهان سوسکهای زرهی پیامی رمزگذاریشده پیدا کردند. پیام متعلق به شخصی بود که سالها همه فکر میکردند ناپدید شده است. نام او «استاد کلم» بود. استاد کلم در پیامش نوشت: «اگر میخواهید امپراتور شلغم را شکست دهید، باید سه شیء افسانهای را پیدا کنید؛ موز طلایی، خیار بینهایت و گردوی سرنوشت.» با انتشار این پیام، همه جناحها موقتاً آتشبس اعلام کردند. حتی @Syd و @BigMeeti نیز برای اولین بار کنار هم نشستند. اما کسی نمیدانست که در تاریکترین نقطه سرور، موجودی مرموز به نام «هندوانه سایبری» در حال جمعآوری ارتشی از رباتهای آناناسی است. و درست وقتی همه برای یافتن اشیای افسانهای آماده میشدند، صدایی از آسمان فریاد زد: «مرحله سوم هنوز شروع نشده...» و ناگهان سرور برای ۳ ثانیه خاموش شد... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296568 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeti ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 6 دقیقه قبل، Kirito گفته است: فصل دوم جنگهای موزی ارساکیا آغاز شد... در اولین روز جنگ، آژیر قرمز موزی در تمام سرور به صدا درآمد و همه بازیکنان موظف شدند کلاه ایمنی خیارپوش بر سر بگذارند. اما درست زمانی که ارتش @BigMeeti آماده حمله بود، یک پیام ناشناس روی آسمان ظاهر شد: «شلغم بیدار شده است.» همه تصور کردند شوخی است، اما ناگهان زمین لرزید و از زیر انبار مخفی کرج یک شلغم غولپیکر با عینک آفتابی بیرون آمد. این موجود که "امپراتور شلغم اعظم" نام داشت، بیش از ۸۰۰ سال در خواب بوده و با انرژی پشمکهای ذخیرهشده تغذیه میکرده است. ژنرال بادمجان با خنده گفت: «حالا فهمیدید چرا پروژه جمعههای شلغم مخفی بود؟» خرخاکی که هنوز موز هشتمش را تمام نکرده بود، با نگرانی پرسید: «یعنی الان باید با شلغم بجنگیم؟» اما امپراتور شلغم جواب داد: «نه... من فقط دنبال گردوی مالیاتی هستم.» گاو هوایی که هنوز رهبر گردوی سیاه بود، بلافاصله فرار کرد و به پایگاه مخفی خودش در کوهستان پشمکستان رفت. در همان لحظه دستگاه موزساز ۹۰۰۰ از کنترل خارج شد و شروع کرد به تولید موز با سرعتی غیرممکن. هر دقیقه بیش از ۴۴۰۰ موز وارد سرور میشد. بعد از دو ساعت، خیابانها، ساختمانها و حتی هواپیماهای F-ArakNigger55 زیر کوه موز دفن شدند. دانشمندان ارساکیا وضعیت را «بحران موزی سطح هفت» اعلام کردند. برای مقابله با این فاجعه، علی ضیا دستور ساخت سلاح فوقمحرمانه «خیارشکن ۳۰۰۰» را صادر کرد. اما هنگام آزمایش، دستگاه اشتباه عمل کرد و به جای نابود کردن موزها، همه موزها را به پنگوئن تبدیل کرد. اکنون میلیونها پنگوئن زردرنگ در سراسر سرور راه میرفتند و سرود ملی موزستان را میخواندند. در این هرجومرج، ناگهان سوسکهای زرهی پیامی رمزگذاریشده پیدا کردند. پیام متعلق به شخصی بود که سالها همه فکر میکردند ناپدید شده است. نام او «استاد کلم» بود. استاد کلم در پیامش نوشت: «اگر میخواهید امپراتور شلغم را شکست دهید، باید سه شیء افسانهای را پیدا کنید؛ موز طلایی، خیار بینهایت و گردوی سرنوشت.» با انتشار این پیام، همه جناحها موقتاً آتشبس اعلام کردند. حتی @Syd و @BigMeeti نیز برای اولین بار کنار هم نشستند. اما کسی نمیدانست که در تاریکترین نقطه سرور، موجودی مرموز به نام «هندوانه سایبری» در حال جمعآوری ارتشی از رباتهای آناناسی است. و درست وقتی همه برای یافتن اشیای افسانهای آماده میشدند، صدایی از آسمان فریاد زد: «مرحله سوم هنوز شروع نشده...» و ناگهان سرور برای ۳ ثانیه خاموش شد... 43 دقیقه قبل، Wine گفته است: من یکی از ثروتمندترین افراد دنیا هستم و میخوام به بازیکنان ارساکیا یک عدد موز بدم چون موز خیلی چیز خوبیه و روز بعدش بهشون خیار میدم و هرکس اعتراض کنه، از برنامه هویج پنجشنبه محروم میشه چون علی ضیا داره پشمک به خرخاکی میده چون خر خاکی موز دوست داره و میخوام به @BigMeeti مجوز حمله به کرج رو بدم چون دارن صادرات غیر قانونی موز انجام میدن و اینکار باعث میشه علی ضیا و خرخاکی ناراحت بشن، اما چرا این وسط فقط خر خاکی موز دوست داره؟ گاو هوایی هم میتونه گردو دوست داشته باشه، سوسک هم @BigMeeti رو دوست داره، پس من از ثروت زیادم استفاده میکنم و به ژنرال @BigMeeti چند عدد فایتر F-ArakNigger55 هدیه میدم تا بتونه با گاو هوایی بجنگه @BigMeeti هم با ارتش بچه هایه اسپان وارد جنگ میشه و علیه چندین بازیکن حرفهای مثل @Syd و دیگر پروها مثل من جنگ میکنن و با شعار مهدی داش لیدر ماست جنگ رو پیروز میشن و حاکم سرور میشن بعد از اینکه @BigMeeti و ارتش بچههای اسپان با شعار «مهدی داش لیدر ماست» جنگ رو پیروز شدن و حاکم سرور شدن، همه فکر میکردن دوران صلح شروع شده، اما ناگهان مشخص شد تمام موزهایی که بین بازیکنان پخش شده بودن دارای تراشه ردیاب موزی بودن. در همین لحظه خرخاکی که داشت موز هفتمش رو میخورد، متوجه یک سیگنال مرموز از زیر شهر کرج شد. وقتی موضوع رو به علی ضیا اطلاع دادن، علی ضیا بلافاصله جلسه اضطراری شورای عالی موز، خیار و هویج رو تشکیل داد. طی تحقیقات مشخص شد زیر کرج یک انبار مخفی وجود داره که داخلش بیش از ۴۸ میلیون تن پشمک، ۳۰۰ هزار خیار تاکتیکی و یک گاو هوایی بازنشسته نگهداری میشه. اما مشکل اصلی اینجا بود که گاو هوایی بازنشسته رهبر گروه مخفی «گردوی سیاه» بود و سالها منتظر فرصت مناسب برای انتقام از خرخاکیها بود. در همین حین @Syd که در جنگ شکست خورده بود، تصمیم گرفت با ساخت دستگاه "موزساز ۹۰۰۰" تعادل قدرت رو به هم بزنه. این دستگاه قادر بود در هر ثانیه ۷۴ موز، ۱۲ خیار و یک عدد هندوانه نامرئی تولید کنه. وقتی خبر به @BigMeeti رسید، ایشون سوار فایتر F-ArakNigger55 شخصی خودش شد و همراه گردان ویژه سوسکهای زرهی به سمت مقر موزساز ۹۰۰۰ حرکت کرد. اما وسط عملیات، یکی از سوسکها روی دکمه اشتباه زد و به جای حمله، کل ارتش وارد بخش تنظیمات شد و ناگهان زبان دنیا از فارسی به «خرخاکیایی باستان» تغییر کرد. سه روز طول کشید تا دانشمندان بتونن دوباره زبان دنیا رو برگردونن. در همین زمان یک موجود ناشناس به نام «ژنرال بادمجان» از دل مه ظاهر شد و اعلام کرد: «شما احمقها هنوز نفهمیدید اصل ماجرا موز نیست...» همه با تعجب پرسیدن: «پس چیه؟» ژنرال بادمجان آهی کشید و گفت: «پروژه محرمانه هویج پنجشنبه از اول فقط یک پوشش برای برنامه فوق سری جمعههای شلغم بوده...» بعد از شنیدن این جمله، علی ضیا از شدت شوک پشمکش از دستش افتاد، خرخاکی موزش رو گاز نزد، گاو هوایی گردوش رو زمین انداخت و حتی @BigMeeti هم برای ۴ ثانیه کامل ساکت موند. و اینجا بود که فصل دوم جنگهای موزی ارساکیا آغاز شد... 1 : لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296569 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ghafas ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 😂 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296658 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در June 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 5 ساعت قبل، Wine گفته است: من یکی از ثروتمندترین افراد دنیا هستم و میخوام به بازیکنان ارساکیا یک عدد موز بدم چون موز خیلی چیز خوبیه و روز بعدش بهشون خیار میدم و هرکس اعتراض کنه، از برنامه هویج پنجشنبه محروم میشه چون علی ضیا داره پشمک به خرخاکی میده چون خر خاکی موز دوست داره و میخوام به @BigMeeti مجوز حمله به کرج رو بدم چون دارن صادرات غیر قانونی موز انجام میدن و اینکار باعث میشه علی ضیا و خرخاکی ناراحت بشن، اما چرا این وسط فقط خر خاکی موز دوست داره؟ گاو هوایی هم میتونه گردو دوست داشته باشه، سوسک هم @BigMeeti رو دوست داره، پس من از ثروت زیادم استفاده میکنم و به ژنرال @BigMeeti چند عدد فایتر F-ArakNigger55 هدیه میدم تا بتونه با گاو هوایی بجنگه @BigMeeti هم با ارتش بچه هایه اسپان وارد جنگ میشه و علیه چندین بازیکن حرفهای مثل @Syd و دیگر پروها مثل من جنگ میکنن و با شعار مهدی داش لیدر ماست جنگ رو پیروز میشن و حاکم سرور میشن بعد از اینکه @BigMeeti و ارتش بچههای اسپان با شعار «مهدی داش لیدر ماست» جنگ رو پیروز شدن و حاکم سرور شدن، همه فکر میکردن دوران صلح شروع شده، اما ناگهان مشخص شد تمام موزهایی که بین بازیکنان پخش شده بودن دارای تراشه ردیاب موزی بودن. در همین لحظه خرخاکی که داشت موز هفتمش رو میخورد، متوجه یک سیگنال مرموز از زیر شهر کرج شد. وقتی موضوع رو به علی ضیا اطلاع دادن، علی ضیا بلافاصله جلسه اضطراری شورای عالی موز، خیار و هویج رو تشکیل داد. طی تحقیقات مشخص شد زیر کرج یک انبار مخفی وجود داره که داخلش بیش از ۴۸ میلیون تن پشمک، ۳۰۰ هزار خیار تاکتیکی و یک گاو هوایی بازنشسته نگهداری میشه. اما مشکل اصلی اینجا بود که گاو هوایی بازنشسته رهبر گروه مخفی «گردوی سیاه» بود و سالها منتظر فرصت مناسب برای انتقام از خرخاکیها بود. در همین حین @Syd که در جنگ شکست خورده بود، تصمیم گرفت با ساخت دستگاه "موزساز ۹۰۰۰" تعادل قدرت رو به هم بزنه. این دستگاه قادر بود در هر ثانیه ۷۴ موز، ۱۲ خیار و یک عدد هندوانه نامرئی تولید کنه. وقتی خبر به @BigMeeti رسید، ایشون سوار فایتر F-ArakNigger55 شخصی خودش شد و همراه گردان ویژه سوسکهای زرهی به سمت مقر موزساز ۹۰۰۰ حرکت کرد. اما وسط عملیات، یکی از سوسکها روی دکمه اشتباه زد و به جای حمله، کل ارتش وارد بخش تنظیمات شد و ناگهان زبان دنیا از فارسی به «خرخاکیایی باستان» تغییر کرد. سه روز طول کشید تا دانشمندان بتونن دوباره زبان دنیا رو برگردونن. در همین زمان یک موجود ناشناس به نام «ژنرال بادمجان» از دل مه ظاهر شد و اعلام کرد: «شما احمقها هنوز نفهمیدید اصل ماجرا موز نیست...» همه با تعجب پرسیدن: «پس چیه؟» ژنرال بادمجان آهی کشید و گفت: «پروژه محرمانه هویج پنجشنبه از اول فقط یک پوشش برای برنامه فوق سری جمعههای شلغم بوده...» بعد از شنیدن این جمله، علی ضیا از شدت شوک پشمکش از دستش افتاد، خرخاکی موزش رو گاز نزد، گاو هوایی گردوش رو زمین انداخت و حتی @BigMeeti هم برای ۴ ثانیه کامل ساکت موند. و اینجا بود که فصل دوم جنگهای موزی ارساکیا آغاز شد... سروش وقتی از جملات تصادفی کیبردش استفاده میکنه😂 5 ساعت قبل، Kirito گفته است: فصل دوم جنگهای موزی ارساکیا آغاز شد... در اولین روز جنگ، آژیر قرمز موزی در تمام سرور به صدا درآمد و همه بازیکنان موظف شدند کلاه ایمنی خیارپوش بر سر بگذارند. اما درست زمانی که ارتش @BigMeeti آماده حمله بود، یک پیام ناشناس روی آسمان ظاهر شد: «شلغم بیدار شده است.» همه تصور کردند شوخی است، اما ناگهان زمین لرزید و از زیر انبار مخفی کرج یک شلغم غولپیکر با عینک آفتابی بیرون آمد. این موجود که "امپراتور شلغم اعظم" نام داشت، بیش از ۸۰۰ سال در خواب بوده و با انرژی پشمکهای ذخیرهشده تغذیه میکرده است. ژنرال بادمجان با خنده گفت: «حالا فهمیدید چرا پروژه جمعههای شلغم مخفی بود؟» خرخاکی که هنوز موز هشتمش را تمام نکرده بود، با نگرانی پرسید: «یعنی الان باید با شلغم بجنگیم؟» اما امپراتور شلغم جواب داد: «نه... من فقط دنبال گردوی مالیاتی هستم.» گاو هوایی که هنوز رهبر گردوی سیاه بود، بلافاصله فرار کرد و به پایگاه مخفی خودش در کوهستان پشمکستان رفت. در همان لحظه دستگاه موزساز ۹۰۰۰ از کنترل خارج شد و شروع کرد به تولید موز با سرعتی غیرممکن. هر دقیقه بیش از ۴۴۰۰ موز وارد سرور میشد. بعد از دو ساعت، خیابانها، ساختمانها و حتی هواپیماهای F-ArakNigger55 زیر کوه موز دفن شدند. دانشمندان ارساکیا وضعیت را «بحران موزی سطح هفت» اعلام کردند. برای مقابله با این فاجعه، علی ضیا دستور ساخت سلاح فوقمحرمانه «خیارشکن ۳۰۰۰» را صادر کرد. اما هنگام آزمایش، دستگاه اشتباه عمل کرد و به جای نابود کردن موزها، همه موزها را به پنگوئن تبدیل کرد. اکنون میلیونها پنگوئن زردرنگ در سراسر سرور راه میرفتند و سرود ملی موزستان را میخواندند. در این هرجومرج، ناگهان سوسکهای زرهی پیامی رمزگذاریشده پیدا کردند. پیام متعلق به شخصی بود که سالها همه فکر میکردند ناپدید شده است. نام او «استاد کلم» بود. استاد کلم در پیامش نوشت: «اگر میخواهید امپراتور شلغم را شکست دهید، باید سه شیء افسانهای را پیدا کنید؛ موز طلایی، خیار بینهایت و گردوی سرنوشت.» با انتشار این پیام، همه جناحها موقتاً آتشبس اعلام کردند. حتی @Syd و @BigMeeti نیز برای اولین بار کنار هم نشستند. اما کسی نمیدانست که در تاریکترین نقطه سرور، موجودی مرموز به نام «هندوانه سایبری» در حال جمعآوری ارتشی از رباتهای آناناسی است. و درست وقتی همه برای یافتن اشیای افسانهای آماده میشدند، صدایی از آسمان فریاد زد: «مرحله سوم هنوز شروع نشده...» و ناگهان سرور برای ۳ ثانیه خاموش شد... شاهنامه داره میشه کم کم... ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296683 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Levi ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 فصل دوم جنگهای موزی ارساکیا آغاز شد... در اولین روز جنگ، آژیر قرمز موزی در تمام سرور به صدا درآمد و همه بازیکنان موظف شدند کلاه ایمنی خیارپوش بر سر بگذارند. اما درست زمانی که ارتش @BigMeeti آماده حمله بود، یک پیام ناشناس روی آسمان ظاهر شد: «شلغم بیدار شده است.» همه تصور کردند شوخی است، اما ناگهان زمین لرزید و از زیر انبار مخفی کرج یک شلغم غولپیکر با عینک آفتابی بیرون آمد. این موجود که "امپراتور شلغم اعظم" نام داشت، بیش از ۸۰۰ سال در خواب بوده و با انرژی پشمکهای ذخیرهشده تغذیه میکرده است. ژنرال بادمجان با خنده گفت: «حالا فهمیدید چرا پروژه جمعههای شلغم مخفی بود؟» خرخاکی که هنوز موز هشتمش را تمام نکرده بود، با نگرانی پرسید: «یعنی الان باید با شلغم بجنگیم؟» اما امپراتور شلغم جواب داد: «نه... من فقط دنبال گردوی مالیاتی هستم.» گاو هوایی که هنوز رهبر گردوی سیاه بود، بلافاصله فرار کرد و به پایگاه مخفی خودش در کوهستان پشمکستان رفت. در همان لحظه دستگاه موزساز ۹۰۰۰ از کنترل خارج شد و شروع کرد به تولید موز با سرعتی غیرممکن. هر دقیقه بیش از ۴۴۰۰ موز وارد سرور میشد. بعد از دو ساعت، خیابانها، ساختمانها و حتی هواپیماهای F-ArakNigger55 زیر کوه موز دفن شدند. دانشمندان ارساکیا وضعیت را «بحران موزی سطح هفت» اعلام کردند. برای مقابله با این فاجعه، علی ضیا دستور ساخت سلاح فوقمحرمانه «خیارشکن ۳۰۰۰» را صادر کرد. اما هنگام آزمایش، دستگاه اشتباه عمل کرد و به جای نابود کردن موزها، همه موزها را به پنگوئن تبدیل کرد. اکنون میلیونها پنگوئن زردرنگ در سراسر سرور راه میرفتند و سرود ملی موزستان را میخواندند. در این هرجومرج، ناگهان سوسکهای زرهی پیامی رمزگذاریشده پیدا کردند. پیام متعلق به شخصی بود که سالها همه فکر میکردند ناپدید شده است. نام او «استاد کلم» بود. استاد کلم در پیامش نوشت: «اگر میخواهید امپراتور شلغم را شکست دهید، باید سه شیء افسانهای را پیدا کنید؛ موز طلایی، خیار بینهایت و گردوی سرنوشت.» با انتشار این پیام، همه جناحها موقتاً آتشبس اعلام کردند. حتی @Syd و @BigMeeti نیز برای اولین بار کنار هم نشستند. اما کسی نمیدانست که در تاریکترین نقطه سرور، موجودی مرموز به نام «هندوانه سایبری» در حال جمعآوری ارتشی از رباتهای آناناسی است. و درست وقتی همه برای یافتن اشیای افسانهای آماده میشدند، صدایی از آسمان فریاد زد: «مرحله سوم هنوز شروع نشده...» و ناگهان سرور برای ۳ ثانیه خاموش شد... بعد از ۳ ثانیه روشن شد و دوباره بعد از ۷ ثانیه دوباره خاموش شد، هندوانه سایبری بعد از جمع آوری ارتشی از ربات ها اومد و گفت خاموش شدن سرور کار من بود همه با وحشت جیغ و فریاد کشیدند ولی فایده ندشت، ربات ها همه رو گرفتتد و بردند به مخفی گاه ـه هندوانه سایبری و شکنجشون دادن IN THE NAME OF GOD My account My brother My best friend لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296733 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Legendary ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 😂😂چقدر خفن شد MmD Legendary My Brother: Friend And: Friend's ♪ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296747 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
xSINAx ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 😂 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296822 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Afy ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 من یکی از ثروتمندترین افراد دنیا هستم که میخواهم به بچه های گل گلاب اسپان کمک کنم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296881 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wine ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 3 ساعت قبل، Legendary گفته است: 😂😂چقدر خفن شد بخواطر منه🤣 4 ساعت قبل، Syd گفته است: سروش وقتی از جملات تصادفی کیبردش استفاده میکنه😂 بنظرت تصادفیه اینا؟🤣🤣 UnknownS لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1296884 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 راستیتش من صبر کرده بودم جملات دوستان رو ببینم بعد تو چالش شرکت کنم که دیگه سروش جان پایان چالش رو اعلام کرد😂😂 @Wine لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1297049 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wine ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 6 دقیقه قبل، DoNaLd گفته است: راستیتش من صبر کرده بودم جملات دوستان رو ببینم بعد تو چالش شرکت کنم سروش جان پایان چالش رو اعلام کرد😂😂 @Wine آقا ارادت تاپیک رو قفل کنید🤣 1 UnknownS لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1297054 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Levi ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 3 ساعت قبل، Wine گفته است: بخواطر منه🤣 تو کی بخاطر منه IN THE NAME OF GOD My account My brother My best friend لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1297058 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Andy ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 🙇 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1297401 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در June 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26 در ۱۴۰۵/۴/۴ در 18:27، DoNaLd گفته است: راستیتش من صبر کرده بودم جملات دوستان رو ببینم بعد تو چالش شرکت کنم که دیگه سروش جان پایان چالش رو اعلام کرد😂😂 @Wine حالا خوبه گفتم در حد چند کلمه، @Wine چرا رمان نوشتی مردکککک😂😂😂 ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/124179-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%BA%D9%84%DB%8C/page/2/#findComment-1298302 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری