MohammadEhsaN ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: همه چیز معلومه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 سلام منم قبلا چنین مشکلاتی رو گزارش دادم اما Ali گفت که، فعلا wiki ویرایش نمیشه پس جزو باگ محسوب نمیشه در 8 دقیقه قبل، azim007 گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: همه چیز معلومه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در May 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 مرسی بابت راهنمایی شما دوست عزیز. حالا کدومش درسته ویکی یا سایت سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 در 19 دقیقه قبل، azim007 گفته است: مرسی بابت راهنمایی شما دوست عزیز. حالا کدومش درسته ویکی یا سایت واسه بیشتر اقلیت همین مشکل هست و حقوق نادرست زده شده ولی من چند تا اقلیت دسته ملایم و همینطور دسته متوسط بودم ویکی درست بود. 1 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در May 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 مرسی بابت راهنمایی سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 سلام؛ درآمد هایی که تو ویکی نوشتم درآمد دقیق و درستی هست که شما تو سرور میگیرین و اون رو از روی خود تنظیمات سرور نوشته شده. ولی درآمدهایی که تو فروم نوشته شده قدیمی هستش و این باگ نیست. این یه چیز آشکاره که وقت بشه خودشون اصلاح میکنن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در May 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 از شما هم مرسی بابت راهنمایی سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱۰ در 21:49، 83mehrdad83 گفته است: واسه بیشتر اقلیت همین مشکل هست و حقوق نادرست زده شده ولی من چند تا اقلیت دسته ملایم و همینطور دسته متوسط بودم ویکی درست بود. من که معلم مدرسه بودم یه زمانی 50k حقوق میگرفتیم هر هفته نه مثل دیگر اقلیت های ملایم اما زده شده بود 30 هزار >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 اشتباهات ویکی در این بخش گزارش نشوند. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده