Captain ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 (ویرایش شده) @Ali سلام ما وقت میزاریم میریم مجوز تمدید میکنیم ولی بدون استفاده از اون License از ساعت اون کم میشه. بنظر من برای مثال ما میریم مجوز قایق تمدید میکنیم ولی از اون استفاده نمیکنیم زیاد، هر چقدر که از قایق استفاده کردیم از ساعت مجوز کم بشه نه اینکه بدون استفاده از ساعت مجوز کم بشه. ویرایش شده May 29, 2020 توسط joseph2020 Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 در 4 ساعت قبل، joseph2020 گفته است: @Ali سلام ما وقت میزاریم میریم مجوز تمدید میکنیم ولی بدون استفاده از اون License از ساعت اون کم میشه. بنظر من برای مثال ما میریم مجوز قایق تمدید میکنیم ولی از اون استفاده نمیکنیم زیاد، هر چقدر که از قایق استفاده کردیم از ساعت مجوز کم بشه نه اینکه بدون استفاده از ساعت مجوز کم بشه. با سلام، در این صورت بازیکنان میتونن سو استفاده کنن، اما چطور؟ خوب میتونن به قول خودتو 24ساعت سواره قایق باشن اما در ساعت های Pay check از سواره قایق پیاده شن و خیلی راحت برای همیشه مجوز رو دارن خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در May 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 در ۱ ساعت قبل، makhmal گفته است: با سلام، در این صورت بازیکنان میتونن سو استفاده کنن، اما چطور؟ خوب میتونن به قول خودتو 24ساعت سواره قایق باشن اما در ساعت های Pay check از سواره قایق پیاده شن و خیلی راحت برای همیشه مجوز رو دارن آره اینم حرفیه به این فکر نکرده بودم☺ Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 در 53 دقیقه قبل، joseph2020 گفته است: آره اینم حرفیه به این فکر نکرده بودم☺ خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده