MohammadEhsaN ارسال شده در May 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام.این آقا بهم زنگ زد و گفت که من 1 ساعت تو زندانم بهد گفتم که من تورو آزاد می کنم در موقع آزاد کردن ایشان . گفتند: پولم تو بانک هستش و بهد از آراد شدن میرم و بهت میدم.ولی ایشان وقتی که آزاد شدند پا به فرار گذاشتند و پولم رو ندادند . من خودم آپروال رو 20000 گرفتم و می خواستم به 37000 بفروشم. ایشان هم پذیرفتند که پولشو میدم. • مدارک (فیلم یا عکس): سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در May 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2020 درود بر شاکی محترم @azim007 شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نیست. +بسته شد. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده