Life ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 @Paulo درخواست شما تایید شد، موفق باشید ممنون بخاطر تمامی زحمت های شما برای اقلیت " تاکسی " 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در July 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی پ.ن: لطفا از "UCP" کیک کنید. نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در July 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2022 @GabrieL درخواست شما تایید شد، موفق باشید ممنون بخاطر تمامی زحمت های شما برای اقلیت " تاکسی " نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Diegogram ارسال شده در July 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به اقلیت دیگری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در July 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2022 @Diegogram درخواست شما تایید شد، موفق باشید ممنون بخاطر تمامی زحمت های شما برای اقلیت " تاکسی " نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 (ویرایش شده) عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به فکشن دیگری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی ویرایش شده July 9, 2022 توسط Mohammadhadi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3xking ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای چند وقت نیستم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 @Mohammadhadi درخواست شما تایید شد، موفق باشید @3xking درخواست شما تایید شد، موفق باشید ممنون بخاطر تمامی زحمت های شما برای اقلیت " تاکسی " نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodFlame ارسال شده در July 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن ب فکشن دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیت تاز جون گرفته.میدر خیلی خیلی خوب هست عالی رو دستش نیست نقل قول کاری به موفّقیت میرسد که; پوشیده بماند. [ امیرالمومنین (ع) ] Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ & لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در July 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به اقلیت دیگری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 با سلام @erfan110 @amirrezamirzae @LastSurvivor درخواست استعفای شما عزیزان تایید شد. با تشکر از زحمات شما برای اقلیت 1 نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در July 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:Good ویرایش شده July 14, 2022 توسط LastSurvivor wrong ucp image نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 @LastSurvivor با سلام درخواست استعفای شما موافقت شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Math ارسال شده در July 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2022 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟بی مسعولیتی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: در مورد ساب لیدر ها بیشتر فکر کنید ویرایش شده July 15, 2022 توسط matinmatin12 نقل قول _________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorg ارسال شده در July 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته ام - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم نقل قول ••Mʏ Mɪɴᴅ ɪS ᴀ Dʀᴇᴀᴍ Cᴇᴍᴇᴛᴇʀʏ﹗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2022 @Gorg با درخواست استعفای شما موافقت شد نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در July 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بعله دیگه... - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیخوام برم ولی خب سرم شلوغه.. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیت خوبی بود،با لیدر #Meli حال کردم،انشالله یک سال دیگه برگردیم و لیدر فکشن بشیم،اعضای خوبی هم داشت،دم همشون گرم نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در July 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ چون از محدودیت هایش خسته شده ام و از پس اکتیویتی ها بر نمی آیم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:از اولی ک آمده بودم #Meli بود تا این لیدر جدید همه خوب بودند ولی این لیدر جدید رو نه نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2022 @AMir11 با درخواست های استعفای شما موافقت شد. با تشکر بابت زحمات شما. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KinDKilleR ارسال شده در July 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینطوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:موفق باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2022 @KinDKilleR با درخواست استعفای شما موافقت شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parsamir ارسال شده در July 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: آیا مطمئن هستید که میخواهید از این اقلیت خارج شوید؟بله برای چه از این اقلیت استعفاء میدهید؟ مناسب من نیست پیشنهادها و انتقادات خود را راجع این اقلیت و Leader آن بنویسید: تو تایمی که من بودم 3 بار لیدر عوض شد اما لیدر آخر خیلی با من خوب نبود با اینکه من مخلصشم بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2022 @Parsamir با درخواست استعفای شما موافقت شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در July 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینطوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بد خیلی بد بد بد بد بد بد شوخی میکنم لیدر عالیه. نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.