Danir ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suzhee ارسال شده در August 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2023 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای به رفتن به دسته های بالا تر. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول از اون موقع که آدم هارو بیشتر شناختم دل بستم به ماشینم...! My account My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkyLaR ارسال شده در August 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ صد در صد - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به فکشن Grove Street Familly - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: مشتی با مرام پر طرفدار نقل قول هیچ انسانی دوست نداره بمیره ! اما همه آرزو میکنن برن به بهشت. اما، یادمون میره که برای رفتن به بهشت اول باید مرد... :My Account First Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadhosein ارسال شده در August 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خستگی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2023 @mohammadhosein با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
enferadii ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ چون میخوام برم اقلیت های دیگه با ممبر های بیشتری اشنا بشم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر نیست که از بد ورود میشه فاکینگ بست فرندت خیلی باهاش حال کردم جنبه100% معرفت 100% بچه با عشقی هست کلا شخصیت خوبی داره یا علی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 @Alitk021 @Driscoll با سلام با درخواست استفعای شما موافقت شد، شما با 10FP از اقلیت اخراج خواهی شد. @enferadii با سلام با درخواست استفعای شما موافقت شد، شما با 60FP از اقلیت اخراج خواهی شد. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۴ در 14:19، Danir گفته است: @Alitk021 با سلام با درخواست استفعای شما موافقت شد، شما با 10FP از اقلیت اخراج خواهی شد. @enferadii @Driscoll با سلام با درخواست استفعای شما موافقت شد، شما با 60FP از اقلیت اخراج خواهی شد. ویرایش شد. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 @Danir - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به اقلیت های دیگر جهت کسب تجربه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بسیار عالی و بامرام هستن قدر هم دیگرو بدونید بهترین فکشن با روحیه ای قوی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 @Dillon با سلام خدمت شما، با درخواست استفعای شما موافقت شد. ممنون بابت تمام زحماتی که برای این اقلیت کشیدید، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدیم اسلات خالی کنیم برای علاقه مندان - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه عالی بودین موفق باشید 2 نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 @RoseRain با درخواست استفعا شما موافقت شد، ممنون بابت تمام زحماتی که برای این اقلیت کشیدید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Boold ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله با کمال میل - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ اسلات خالی میکنم برای دیگران - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر بدی نبود ولی اقلیت خوبی است نقل قول بَِسَِــَِوَِزَِ تَِـاَِ بَِسَِــَِاَِزَِیَِ ز گهواره تا گور ماشین پرست ام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 @MmdReza15 با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TomCruis ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخوام برم دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر بسیار خوبی داره و همچی عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadSAM ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: ۱ - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ پیوستن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 @TomCruis و @MohammadSAM با درخواست استعفا شما عزیزان موافقت شد. نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnAbruzzi ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته متوسط. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خیلی leader عالی داراد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 @JohnAbruzzi با درخواست استعفا شما موافقت شد. نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodKhah ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 @KhodKhahبا درخواست استعفا شما موافقت شد. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoName ارسال شده در September 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: url="http://agsa.arsacia.ir/players/general/seyed_mohamad1"][/url - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به فکشن های دیگه جهت کسب تجربه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر بامرام شوخ و عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 با عرض سلام؛ @Mamad870ojbvvnoh لطفا عکس بخش "اطلاعات کاربری" خود را به درستی قرار دهید. نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoName ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری"در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به فکشن های دیگه جهت کسب تجربه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر بامرام شوخ و عالی ویرایش شده September 5, 2023 توسط Mamad870ojbvvnoh اشتباه پر کردن فرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 با عرض سلام؛ @Mamad870ojbvvnoh با درخواست استعفای شما موافقت شد؛ با 10FP از اقلیت خارج خواهید شد. موفق باشید! نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.