Scary ارسال شده در February 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2019 @Thekillers @MrSoheiL درخواست استعفاء شما قبول شد موفق باشین. نقل قول Scary لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiGueL ارسال شده در February 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ حوصله و وقت دسته ملایم رو ندارم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بد نبودن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در March 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ مشکلات - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:همه لیدرهایی تا این مدت باهوشون بودم عالی بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PoiSoNiOuS ارسال شده در March 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2019 @mamadch درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fkthecops ارسال شده در March 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ از دسته ی ملایم خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بسیار عالی امیدوارم که همیشه پیروز و سربلند باشند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir258 ارسال شده در March 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخوام برم دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: حرف نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shawyan ارسال شده در March 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2019 @fkthecops درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید! نقل قول Shayan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PoiSoNiOuS ارسال شده در March 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2019 @fkthecops درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PoiSoNiOuS ارسال شده در March 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2019 @amir258 درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ یه مدت سرم شلوغه، وقت نمی کنم آنلاین بشم، یکی دو ماه نیستم، بعدش دوباره بر می گردم همینجا، انشالله - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر و اعضا که خوبن، اقلیت یدک کش هم که حرف نداره، عالیه، فقط حقوقش رو بیشتر کنید : ) نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PoiSoNiOuS ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 @esmaeleimohammad درخواست استعفاء شما قبول شد شما با FP60 از اقلیت خارج میشوید، موفق باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhonTKaR ارسال شده در March 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ - - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب نقل قول مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند... انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند! چارلی چاپلین SƚɾαɳGҽBσყ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PoiSoNiOuS ارسال شده در March 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2019 @Bezilei درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MahdiNt ارسال شده در March 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم از دسته ملایم میخوام برم دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید : لیدر عالی و باحالی داره نقل قول ꧁☬?????_??☬꧂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2019 @mnti79درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید! #Bowler نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Zeynabam ارسال شده در March 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی قسمت نشد با کیارش اشنا شم ولی بازم تا جایی که دیدم ادم خاکیی ه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2019 @Zeynabam با تشکر از زحمات شما برایه اقلیت یدک کش،آرزویه موفقیت شما در سرور را دارم. درخواسته استعفاء شما از اقلیت قبول شد. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Santino ارسال شده در March 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کمبود زمان - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول دَســت به گُلَـــم بِزَنی باغِـــتو آتیــــش میزَنَـــم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2019 @AceAlireza با تشکر از زحمات شما برایه اقلیت یدک کش،آرزویه موفقیت شما در سرور را دارم. درخواسته استعفاء شما از اقلیت قبول شد. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در April 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2019 پذیرفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rame ارسال شده در April 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دلیل امتحانات. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:اقلیت و لیدر هردو بسیار عالی. نقل قول .ʙᴇ sɪʟᴇɴᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ʜᴇᴀᴛ ᴏғ ᴀɴɢᴇʀ Gang لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rame ارسال شده در April 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تکراری شدن اقلیت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همشون خوب بودن نقل قول .ʙᴇ sɪʟᴇɴᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ʜᴇᴀᴛ ᴏғ ᴀɴɢᴇʀ Gang لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در April 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2019 نوکرم، پذیرفته شد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در April 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2019 پذیرفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanG ارسال شده در April 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخواهم به یک فکشن دیگ برم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خیلی لیدر خوبی هستن آرزوی موفقیت دارم واسشون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.