Shayan1382 ارسال شده در October 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخوام برم دسته ویژه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2021 @Shayan1382درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول شما با 60FP از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lil ارسال شده در October 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2021 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عشق ویرایش شده October 4, 2021 توسط Rider نقل قول ولیمیدونمکهقشنگنیستOD آلپرازولام،کتمین،کدئین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2021 @Riderدرخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول شما با 60FP از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sirjohn ارسال شده در October 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلی لطفا - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ سیستم ندارم خراب شده - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدرها عالی اقلیت عالی قوانین مقداری سنگین و سخت گیرانه یه مدت بودیم خوش گذشت انشالا به شما هم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2021 (ویرایش شده) @sirjohnدرخواستِ استعفاء شُما قبول شُد، قَدردانِ تمامیِ تَلاش هایِ شُما هَستیم. نقل قول شما با 10FP از اقلیت خارج خواهید شد. ویرایش شده October 5, 2021 توسط Forget نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در October 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقت نیست درس دارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: زمان برای شناختش نداشتم نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2021 @Guardian درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول شما با 10FP از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheScofield ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کمبود وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 (ویرایش شده) @TheScofieldدرخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول شما با 60FP از اقلیت خارج خواهید شد. ویرایش شده October 8, 2021 توسط Forget نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rashford ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کمبود وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Astroid ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کمبود وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 (ویرایش شده) @Interistaدرخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول شما با 10FP از اقلیت خارج خواهید شد. @Astroidدرخواست استعفاء شما به درخواست خودتان رد شد. ویرایش شده October 8, 2021 توسط Forget نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirho3ein11228 ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بهترین لیدر دنیا هستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 @amirho3ein11228درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول شما با 10FP از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 @AlBeRTدرخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول شما با 10FP از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Astroid ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی بودن نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2021 @Astroidدرخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول شما با 10FP از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
joker85 ارسال شده در October 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برم دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر و ساب لیدر عالی و بهترین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در October 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2021 -عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: این چه سوالیه؟کار آقا علیرضا که نقص نداره و عالیه @Forget نکته : لطفاً اگه میشه که منو از UCP اخراج کنید 10FP میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2021 @CowBoyاستعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول شما با 10FP از اقلیت خارج خواهید شد. 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در October 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن فکشن دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: این چه سوالیه؟عالی تشکر از @Forget نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در October 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2021 @ArashDelon درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morti ارسال شده در October 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخوام استفا بدم خستم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ساب لیدر خیلی خوبه لیدرو فرصت اشنایی باهاش رو ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.