SurvivoR ارسال شده در September 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2021 با سلام. بازیکن @Betoche با درخواست خروج شما از اقلیت موافقت شد. لطفا برای خروج از اقلیت در بازی آنلاین شده و به بنده مراجعه کنید. نقل قول ┍━━━━ ⋆⋅☆⋅⋆ ━━━━┑ ⋆﹥━━━━━━━━━━━━━━━﹤⋆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TORKAMANKING2 ارسال شده در September 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خستگی و رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اگه اقلیت خوبم نباشه ولی اگه کنارمون یه لیدر لایق باشه به فکر خوبی های اقلیت میفتیم نه بدی هاش (لیدر خیلی خوب ولی این اخرین لیدر به نام anitaاصلا خوب نیست ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SurvivoR ارسال شده در September 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 با سلام. بازیکن @TORKAMANKING2 با درخواست خروج شما از اقلیت موافقت شد. لطفا برای خروج از اقلیت در بازی آنلاین شده و به بنده مراجعه کنید. نقل قول ┍━━━━ ⋆⋅☆⋅⋆ ━━━━┑ ⋆﹥━━━━━━━━━━━━━━━﹤⋆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SheyTaN ارسال شده در September 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ y - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ nmd - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: awlie نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SurvivoR ارسال شده در September 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 با سلام. بازیکن @Syndi با درخواست خروج شما از اقلیت موافقت شد. لطفا برای خروج از اقلیت در بازی آنلاین شده و به بنده مراجعه کنید. نقل قول ┍━━━━ ⋆⋅☆⋅⋆ ━━━━┑ ⋆﹥━━━━━━━━━━━━━━━﹤⋆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sorena ارسال شده در September 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر بسیار محترم و فکشن بسیار خوب و عالی نقل قول منم شاعر امید و رشد ، تو عصر شمایی که خورشیدُ کشت ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ سورنا ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SurvivoR ارسال شده در September 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2021 با سلام. بازیکن @Arash1385 با درخواست خروج شما از اقلیت موافقت شد. لطفا برای خروج از اقلیت در بازی آنلاین شده و به بنده مراجعه کنید. نقل قول ┍━━━━ ⋆⋅☆⋅⋆ ━━━━┑ ⋆﹥━━━━━━━━━━━━━━━﹤⋆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hasi0083 ارسال شده در September 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیتونم به مدت زیادی انلاین بشم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VisuaL ارسال شده در September 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیدونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: good نقل قول Нет ничего лучше первой любви لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SurvivoR ارسال شده در September 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2021 با سلام. بازیکن @MiNuTeS با درخواست خروج شما از اقلیت موافقت شد. لطفا برای خروج از اقلیت در بازی آنلاین شده و به بنده مراجعه کنید. بازیکن @hasi0083 با درخواست خروج شما از اقلیت موافقت شد. لطفا برای خروج از اقلیت در بازی آنلاین شده و به بنده مراجعه کنید. نقل قول ┍━━━━ ⋆⋅☆⋅⋆ ━━━━┑ ⋆﹥━━━━━━━━━━━━━━━﹤⋆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiNgSiNa ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ زیرا بنده به دلیل سرعت پایین اپلود نمیتونم در این اقلیت کار کنم (نمیتونم گزارش کار اپلود کنم). - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیت خیلی خیلی خوبیه و همینطور لیدر خیلی خوبی داره لیدری با اخلاق و با پشت کار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SurvivoR ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 با سلام. بازیکن @KiNgSiNa با درخواست خروج شما از اقلیت موافقت شد. ممنون بابت زحماتتون و نظری که داشتید. لطفا برای خروج، در بازی به بنده مراجعه کنید. نقل قول ┍━━━━ ⋆⋅☆⋅⋆ ━━━━┑ ⋆﹥━━━━━━━━━━━━━━━﹤⋆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Avatarking ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینطوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در September 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 @Avatarkingدرخواست استعفاء شما قبول شد، شاد و پیروز باشید. نقل قول شما با (10FP) از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodKinG ارسال شده در October 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خستگی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2021 @GodKinGدرخواست استعفاء شما قبول شد، شاد و پیروز باشید. نقل قول شما با (10FP) از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kianoosh ارسال شده در October 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخوام برم دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خیلییی فکشن خوبی هست امیدوارم لیدرمون هم زود ازش نره چون نصف خوب بودن فکشن به لیدرمونه نقل قول زندگی یه فیلمه و ما بازیگراش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برم دسته متوسط بعد از ميتينگ یعنی ساعت 15:16 کیک کنید - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدرش بچه گلیه move هلپر بدین اونجا بیشتر میدرخشه ویرایش شده October 3, 2021 توسط djamer نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 @Kianooshدرخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. @djamerدرخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول شما با (10FP) از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 @Gangدرخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول شما با (60FP) از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟- - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 @Paydarدرخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول شما با (10FP) از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 (ویرایش شده) @HurtHeartدرخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول شما با (10FP) از اقلیت خارج خواهید شد. ویرایش شده October 3, 2021 توسط Forget نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.