MatinBoss ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این داداش لیدر معلمه یه سندکینگ داده دست داداش میاد تو چهارراه میزنه به ماشینا ماشین منم 3 بار زد چیزی نگفتم دیدم اومده جلومو گرفته بعد میزنه به ماشینم ماشینمو ترکوند ایجاد مزاحمت کرد. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده May 23, 2020 توسط MatinBoss اضافه کردن مشخصات شاهد ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- راه های موفق شدن در زندگی: 1. اهدافتان را بنویسید تا جلوی چشمتان باشند. 2. باور هایتان را قوی کنید. 3. روی خودتان سرمایه گزاری کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Youna ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوست عزیز اقا شما رفتی خودت ماشینتو چپ کردی و بخاطر اینکه تو یه عکس ماشینم خورده بهت میگی این چپ کرده؟ بنابراین مدرکت کامل نیست مورد دوم اگه هم من زدم چپ شدی معلومه تو عکس خودتون که تو لاین مخالف هستید و منم تو لاین خودم بودم بنابراین کار شما اشتباهه و باید لایسنس شما تیک شه. وسط خیابون وایسادی انتظار داری کسی نخوره بهت؟ ویرایش شده May 23, 2020 توسط AmyLee . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 درود بر شاکی محترم @MatinBoss شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نیست. +بسته شد. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده