Danir ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 @Esl4am با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mellika ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته متوسط. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی. 1 نقل قول 𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝒍𝒐𝒗𝒆𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 @lMelika با درخواست استفعای شما موافقت شد، ممنون بابت تمام زحماتی که کشیدید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alistr98 ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP : - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقتش ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید :لیدر عالی و خوبی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 @FrostBite @Alistr98 با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق و سربلند باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ حال نمیده - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید :لیدر عالی نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 @HerroiN با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در June 16 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی بود نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 16 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16 @Peak با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در June 16 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ مطمئن - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رِست - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بدونِ کم و کسر نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 16 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16 @AtheisT با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Oxigen ارسال شده در June 21 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته گی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 21 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21 @AMIRREZAA با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GamerCrazy ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 ارسال شده در July 6, 2017 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همین طوری می خوام اقلیت های دیگرو ببینم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر خوب و سخت کوشی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 @GamerCrazy با درخواست استفعای شما مخالفت شد، شما از اقلیت اخراج شده اید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
salam ارسال شده در June 28 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر عالی و فکشن خوبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 28 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28 @salam با سلام، با استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در June 28 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای ورود به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی دمشم گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 28 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28 @HemosO با درخوست استفعای شما موافقت شد موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bravo ارسال شده در June 28 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رِست - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول Today I didn't even have to use my AK I gotta say it was a good day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 28 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28 @Pacho با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Msadegh ارسال شده در July 4 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیتونم انلاین شم و بازی کنم روش - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر خوبی بود دمش گرم ممنون ازش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 @Msadegh با عرض سلام درخواست استعفای شما رد شد. شما در اقلیت حضور ندارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خستگی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: سلطان نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.