amirtataloododo ارسال شده در November 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته ی متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: من از نظر خودم لیدر خیلی با ادب باتربیت و برای فکیشن میخواهم که ماشین بهتر و گزاشتن یک houseارزون برای فیاند هوس وگرفتن تست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirtataloododo ارسال شده در November 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته ی متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: من از نظر خودم لیدر خیلی با ادب باتربیت و برای فکیشن میخواهم که ماشین بهتر و گزاشتن یک houseارزون برای فیاند هوس وگرفتن تست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در November 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته ی متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: من از نظر خودم لیدر خیلی با ادب باتربیت و برای فکیشن میخواهم که ماشین جدید داشته باشه ممنون اکست لیدر جون نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در November 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2020 @Amirsattari با درخواست شما موافقت شد. ممنون از زحماتی که کشیدید، موفق باشید. نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Whitetro ارسال شده در November 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دلایل نامشخص - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در November 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 @Whitetro با درخواست استعفای شما موافقت شد . ممنون از شما بابت زحماتی که تا کنون برای فکشن کشیدید ، موفق و سربلند باشید. نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در November 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلی - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دیگه بریم یه جا دیگه بچپیم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: علیرضا که عشق بود!! Dihan هم که میشناسم آدم خوبیه انشاالله موفق باشه تو کارش. یا علی. نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 @Capitan با درخواست استعفای شما موافقت شد . ممنون از شما بابت زحماتی که تا کنون برای فکشن کشیدید ، موفق و سربلند باشید. نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilMan ارسال شده در November 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیدونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: 20 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در November 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میرم دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ندارم نقل قول 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در November 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2020 @DevilManدرخواست استعفاء شما قبول شد. موفق باشید! @MobinMN85درخواست استعفاء شما قبول شد. موفق باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در November 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله قطعا - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ورود به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را بنویسید:فکشن خیلی خوبی هست و لیدرش هم خیلی خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در November 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2020 @AmiRZeUsدرخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoYce ارسال شده در November 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن انگیزه تا کسی بیاد که انگیزش رو داره! - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر ولقعا خوب و دلسوزی هستش! آرزوی موفقیت برای لیدر گرامی و تمامی همکاران دارم! یاعلی نقل قول Salamtye Harchi Parandas لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlwayS ارسال شده در November 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلی - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دیگه بریم یه جا دیگه بچپیم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: شناختی ندارم دل به دریا زدگان... خنده به سیلاب میزنند. من خودم ته خطم نقل قول Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در November 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2020 @RoYceدرخواست استعفاء شما قبول شد. @Khianatدرخواست استعفاء شما قبول شد. ممنون بابت زحماتی که در این مدت برای اقلیت کشیده اید. سربلند و پیروز باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در November 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2020 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تعویض اقلیت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نه پیشنهادی دارم نه انتقادی ویرایش شده November 25, 2020 توسط Potent نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در November 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2020 @Potentدرخواست استعفاء شما قبول شد. موفق باشید!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CIAElnaz ارسال شده در November 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ جای من اینجا نیست و حضور در اقلیت پلیس برای من بهتره - پیشنهادات و انتقادات خود را بنویسید: لیدرش عالی ولی پیشنهاد میشه از بعضی سختگیری ها کم کنه و به بعضی ها اضافه! نقل قول با کوچک کردن دیگران هیچکس بزرگ نخواهد شد Elnaz. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnaToooli ارسال شده در November 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خیلی صبور عالی هستن ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarCry ارسال شده در November 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2020 (ویرایش شده) - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله قطعا - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ورود به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را بنویسید:فکشن خیلی خوبی هست و لیدرش هم خیلی خوبه ویرایش شده November 27, 2020 توسط JAX نقل قول از شکست نترسید، از تلاش نکردن بترسید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در November 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2020 @CIAElnazدرخواست استعفاء شما قبول شد. موفق باشید!! @AnaToooliدرخواست استعفاء شما قبول شد. موفق باشید!! ممنون بابته زحماتی که تو این مدت برای اقلیت کشیده اید. موفق و سربلند باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در November 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله قطعا - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ورود به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را بنویسید:فکشن خیلی خوبی هست و لیدرش هم خیلی خوبه نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodsteaR ارسال شده در November 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت های دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لطفا رفیق بازی را در اقلیت نکنید یا اگر میکنید کمتر کنید و از همه مهم تر فرق اخطار و تهدید را بدانید با تشکر نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در November 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2020 @MrRaBiNدرخواست استعفاء شما قبول شد. موفق باشید!! @farzadsk23درخواست استعفاء شما قبول شد. موفق باشید!! ممنون بابته زحماتی که تو این مدت برای اقلیت کشیده اید. موفق و سربلند باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.