Nicholas ارسال شده در February 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2018 @MarTuOrS درخواست شما قبول شد شما با 10FP از اقلیت خارج شدیدموفق باشید نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoWsi ارسال شده در February 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در February 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2018 @Noooshabe درخواست شما قبول شد شما با 60FP از اقلیت خارج شدیدموفق باشید نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در February 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2018 @Nnnn درخواست شما قبول شد شما با 60FP از اقلیت خارج شدیدموفق باشید نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alizoghii ارسال شده در March 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2018 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ صد در صد - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ جای پیشرفت نمیبینم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: میتونن با ممبر هاشون بهتر رفتار کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MahyarCraft ارسال شده در March 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ راضی نبودن از اقلیت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در March 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2018 @MahyarCraft درخواست شما قبول شد. شما با 60FP از اقلیت خارج شدید. موفق باشید @alizoghii درخواست شما قبول شد. شما با 60FP از اقلیت خارج شدید. موفق باشید نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdSd ارسال شده در March 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلعه - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خروج از این فکشن و ورود به فکشن دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: \/\/\/\/\/\/\/\/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در March 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2018 @MmdSd درخواست شما قبول شد. شما با 10FP از اقلیت خارج شدید. موفق باشید نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kamiar ارسال شده در March 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ چون ی مدتی نمیتونم بیام برای درس هام - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در March 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2018 @kamiar درخواست شما قبول شد. شما با 10FP از اقلیت خارج شدید. موفق باشید نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrdanial99 ارسال شده در March 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به اقلیت دیگری میروم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIiasghar ارسال شده در March 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم و زیاد اینجا بودم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدره خوبیه و امیدوارم موفق باشه تو کارش نقل قول Aℓιαѕgнαя KeRmaNBaX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در March 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2018 @Alikerman1 درخواست شما قبول شد. شما با 10FP از اقلیت خارج شدید. موفق باشید @mrdanial99 درخواست شما قبول شد. شما با 10FP از اقلیت خارج شدید. موفق باشید نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در March 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ فقط برای تجربه اقلیت اومده بودم، ولی الان دیگه میخوام برم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدری عالی و وظیفه شناس. امیدوارم تو کارش موفق باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در March 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2018 @SepehrHSM درخواست شما قبول شد. شما با 10FP از اقلیت خارج شدید. موفق باشید نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdikingh ارسال شده در March 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2018 کس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ فقط برای تجربه اقلیت اومده بودم، ولی الان دیگه میخوام برم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدری عالی و وظیفه شناس. امیدوارم تو کارش موفق باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sinahp ارسال شده در March 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2018 (ویرایش شده) کس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ فقط برای تجربه اقلیت اومده بودم، ولی الان دیگه یک کاری پیش اومده نمیتونم انلاین بشم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدری عالی منظم ایشالا همیشه همینجوری باشن. ویرایش شده March 24, 2018 توسط sinahp کامل کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در March 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2018 @sinahp درخواست شما قبول شد. شما با 10FP از اقلیت خارج شدید. موفق باشید نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در March 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر نداریم نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdikingh ارسال شده در March 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به متفیای دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: من ک لیدرو ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در March 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2018 @Mahdikingh درخواست شما قبول شد. شما با 10FP از اقلیت خارج شدید. موفق باشید @WesTHaCker درخواست شما قبول شد. شما با 10FP از اقلیت خارج شدید. موفق باشید .. Nicholas .. نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DTireX ارسال شده در April 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخوام برم پلیس شم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DTireX ارسال شده در April 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخوام برم پلیس شم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalmBoy ارسال شده در April 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2018 @GoDTireXدرخواست شما قبول شد. شما با 10FP از اقلیت خارج شدید. نقل قول αℓσиє ιѕ вєттєя тнαи αиутнιиg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.