reza1385 ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام بنده داشتم اونجا تمرین میکردم یهو متوجه باگ شدم اگر تیر بزنید و بخوای خشاب عوض کنی از اونجا رد شی خشاب زودتر عوض میشه در فیلم کاملا معلومه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): http://uupload.ir/filelink/c9jf2NlAwJtw/e7vm_bandicam_2020-05-20_12-31-09-743.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): باید یک سطح ساف مثل تخته مانند بزارید روی سطل ( یا اینکه از اونجا رد نشیم) ویرایش شده May 20, 2020 توسط reza1385 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 فکر کنم باگ سمپ هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 در 4 ساعت قبل، REXOR گفته است: فکر کنم باگ سمپ هست. با لانچر اومده سمپ چیکارس؟! نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 در 10 دقیقه قبل، SuperMAN گفته است: با لانچر اومده سمپ چیکارس؟! از کجا میدونی با لانچر هست؟؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza1385 ارسال شده در May 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 @REXOR با لانچر بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 در 9 دقیقه قبل، reza1385 گفته است: @REXOR با لانچر بودم تسلیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 شاید باگ بازیه نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۳۱ در 13:56، reza1385 گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام بنده داشتم اونجا تمرین میکردم یهو متوجه باگ شدم اگر تیر بزنید و بخوای خشاب عوض کنی از اونجا رد شی خشاب زودتر عوض میشه در فیلم کاملا معلومه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): http://uupload.ir/filelink/c9jf2NlAwJtw/e7vm_bandicam_2020-05-20_12-31-09-743.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): باید یک سطح ساف مثل تخته مانند بزارید روی سطل ( یا اینکه از اونجا رد نشیم) فکر کنم شما وقتی میرین رو اون سطل و r میزنین حالت fall به وجود میاد و سریع ریلود میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza1385 ارسال شده در May 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 در ۱ ساعت قبل، Evan گفته است: فکر کنم شما وقتی میرین رو اون سطل و r میزنین حالت fall به وجود میاد و سریع ریلود میکنه بله و همین باعث میشه که باگ به وجود بیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza1385 ارسال شده در May 25, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 @Ali چک لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 Backtrack: https://git.arsacia.ir/Ali/messlaunch/issues/3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.