SaeedAlpha ارسال شده در November 29 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29 @Schizophrenia به دلیل درخواست خودتان، رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در November 30 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ آره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به خودم مربوطه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر خوب بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در November 30 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30 با سلام. @UpRoaR درخواست استعفاء شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دلایل شخصی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر بسیار عالی و پرتلاش نقل قول - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CrueL ارسال شده در December 3 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ شخصی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی مشتی با مرام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در December 3 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 سلام. @EpiRuS@CrueLدرخواست استعفاء شما به درخواست خودتان رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در جمعه در 07:09 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 07:09 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دلایل شخصی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: هم اقلیت هم لیدر ها عالی و سپاس و تشکر از برادر عزیز @TheCaptain بابت همیاری تا به اینجا در پناه حق. 2 نقل قول سَمِعَ اللَّهُ لِمَنْ حَمِدَه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در جمعه در 14:37 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:37 @FBI درخواست شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aSoheyl ارسال شده در جمعه در 18:09 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:09 عکس بخش "اطلاعات کاربری" - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ آره دیگه - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ با اینکه این فکشن رو خیلی دوست دارم اما دیگه ۱۴ ماه کافیه بهتره برم جاهای دیگه هم تجربه کنم، اگه قسمت شد و روزی برگشتم امیدوارم تا اون موقع وضعیت پلیس دپارتمان بهتر بشه و قوانینش یه تکونی بخوره تا ابهامات برطرف بشن. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه لیدر ها به نوبه خود به نوعی خوب بودند، آرزوی موفقیت دارم. 1 1 نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در جمعه در 20:43 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:43 @aSoheylدرخواست شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در شنبه در 21:01 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:01 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقت نمیکنم بیام - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: @SaeedAlpha سعید جان دوست دارم، موفق باشید. 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asllan ارسال شده در یکشنبه در 11:10 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:10 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ راحت شدن خیلی از دوستان - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر عالیه حرف نداره عشقم @SaeedAlpha و همچنان خوبیای @JinX یادم نمیره 2 2 1 1 نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در یکشنبه در 11:51 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:51 با سلام. @Asllan درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در یکشنبه در 14:16 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:16 @ForgeT درخواست استعفاء شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.