SlimShady ارسال شده در June 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: - نقل قول Why Be A King When You Can Be A God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2022 @SlimShady با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در July 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دلیل یک مشکلاتی تایم ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: وقت نشو همو بشناسیم ولی Kentiah خوبه نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2022 @Guardian با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
scopi ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ مسافرت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی ویرایش شده July 3, 2022 توسط scopi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 @scopi با درخواست استفعای شما موافقت شد، ممنون بابت تمام زحماتی که کشیدید. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ حال نمیده - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 @Universe با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ والا @Universe راست میگه، دیگه سرور هیچ جذابیتی نداره، همه چی تکراری و خالی از چیز های باحال و سرگرم کننده - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 @Tiory با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoToS ارسال شده در July 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ یکنواختی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: جز خوبی چیزی ازش ندیدیم، موفق باشه 1 2 نقل قول A Wise blade takes a fool's life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2022 @Wise با درخواست استفعای شما موافقت شد، ممنون بابت زحماتی که کشیدید و امیدوارم موفق باشید. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkeLa ارسال شده در July 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برم یه فکشن دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوبه نقل قول ??? ???????? ?????? ?? ????? ?? ???? ??? ???? ???_______ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2022 @AkeLa با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsLi ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دوست دارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: amudani عشقه نقل قول چاقالا شما همه تیم بشید من تک! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 @MaghruR با سلام خدمت شما عزیز دل، درخواست استفعای شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMehdi ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ مشغله و کار - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: تقاضا میشه که دوباره قوانین NG باز نویسی بشه و کمی به روال سابق برگرده @ArSaCiA نقل قول ✧ ?????? ??? ??????✧ ✧══════════════════✧✧══════════════════✧✧══════════════════✧ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 @Nope با سلام خدمت شما دوست عزیز، ممنون بابت تمامی زحماتتون که برای این اقلیت کشیدید، درخواست استفعای شما قبول شد. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmuReza ارسال شده در July 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ حال نکردم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 @Rezamrd با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در July 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دیگر خسته شده ام - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب بود 2 نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2022 @TheHeRo با سلام، با درخواست استفعای شما موافقت شد، ممنون بابت تمام زحمات شما در این مدت. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Astroid ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب بود نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 @Astroid با سلام، با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در July 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2022 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ اکتیویتی سخت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اگه جواب c17 هی sf نمیداد لیدر خوبی میشد ویرایش شده July 22, 2022 توسط FeaRLeSS نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.