Beigi ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود. تو Gym بودم یارو همه رو میزد و حتی منم میزد, منم بهشون Wanted دادم بعدش ایشون منو تهدید به 80fp کرد یجور تهدید میکنه انگار لیدری چیزیه. شما مجاز به تهدید و باجگیری از بازیکنان به دلایلی مانند جلوگیری از شکایت کردن یا دادن اموال نیستید (مجازات: اخطار) • مدارک (فیلم یا عکس): عکس دوم مربوط به report/ که دادم و موضوع رو به ادمین مطرح کردم و ایشون هم گفتن Warn دارد و حرف من را تایید کردند. 1 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 درود بر شاکی محترم @NimaB شکایت شما رد شد. مدارک کافی نیست، و مخاطب فرد مشخص نیست. +بسته شد. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده