رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بن چیت بی دلیل - AmoReza

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: DeadTony.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: AmoReza.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:

• توضیحات:

بن بی دلیل چیت، با سلام خدمت مسئول گرامی، جریان از اینجا شروع میشه که من در وال با کلن ایشان در حال فایت بودم که ایشون درخواست چک بنده رو دادند (دقت کنید که خود ایشون هم در وال بودند) ، ابتدا که ایشون بنده رو داخل Interior بردند تا ببینن تیر های من از دیوار رد میشه یا نه، ایشون رو پر باگ ترین و ضعیف ترین دیوار های اون اینتریور از من داشتن تست میگرفتن و کامل میچسبیدن به دیوار که شات من بخوره در مدرک ایشون کامل مشخص هست که تست ایشون کامل اشتباه بوده همین تست رو میتونید از هر پلیر دیگه یا خودشون هم بگیرید و تعداد بسیاری از شات ها برخورد میکنه و تعدادی هم نمیکنه در اون اینتریو و با اون دیوار بخصوص، مورد بعد این است که اگر ایشون تشخیص سایلنت ایم دادن رو بنده پس چرا باید فقط از هر 3 خشاب بنده نهایت یک خشاب به ایشون برخورد کنه مگر غیر از این بوده که سایلنت درجا ایشون رو کیل میداد بدون کوچک ترین خطا !

اگر ایشون مدرک کامل رو ببینید من اصرار دارم که ایشون Anydesk قبول کنن و بیان روی سیستم تا هرچیزی که میخوان رو چک کنن اما ایشون امتناع میکنن حتی آقای Abbas هم اومد گفت آیدی بگیر چکش بده اگر نداد بن بده من اصرار داشتم که با چه برنامه ای میخوان چک بدن تا ایدی بدم اما ایشون باز از چک پی سی امتناع کردن

مورد بعد این هست که ایشون حتی نگاه نکردند که اکانت بنده میوت هست و چون بنده هدفون ندارم مجبور به AFK شدم تا از اکانت دیگری بهشون بگم که صدا ندارم و میوت هستم واقعا این وظیفه ادمین نیست که اول همچین موردی رو با پلیر چک کنه قبل از اینکه از طریق میکروفن دستوراتش رو بده ؟ (نکته مهم اگر لاگ هم چک بشه ایشون در پی امی که به بنده ارسال کردند فقط نوشتند /Q از بازی برابر است با 30 Days بن و مطمئنا حرفی از AFK نزدند که این سهل انگاری ایشون هست)

در نهایت نمیخوام به کسی تهمتی بزنم اما میخوام ویدیو ایشون با دقت چک بشه، شاید ایشون با Sethp یا راه دیگری خودشون رو کیل داده باشن بنده میدونم که کوچکترین چیت بر روی سیستم خودم ندارم این رو هرکسی که مقابل من فایت داده در سرور تایید میکنه، از اسکور های وار بنده هم مشخص هست که تا چه اندازه منفی هستم

• مدارک (فیلم یا عکس): UCP

• دوست دارم که 1
  • هاها 2
  • چی چی 1
  • ناراحت 1

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/121578-%D8%A8%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-amoreza/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام؛ @TonyS

مدارک برای مسئول عباس جان ارسال می شود

Staff-Note

ویرایش شده توسط AmoReza

:My accounts

AmoReza

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/121578-%D8%A8%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-amoreza/#findComment-1272687

با سلام خدمت شاکی محترم @TonyS

شکایت شما رد شد.

عملکرد ادمین مربوطه صحیح میباشد.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/121578-%D8%A8%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-amoreza/#findComment-1273391

• AlBeRT موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...