Rony ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: قضیه اینطور که یک روز دوستم اومد تو بازی دید یکی تو اکانتشه با یه اکانت مولتی اومد تو بازی و اکانت خودش را فایند کرد دید که پول و ماشین رو داره میده به ko[p]ol بعد دوستم به من گفته بود که اکانتش هک کردن (منsinak2467هستم شاهد از طرف دوستم شکایت کردم ) بعد یک روز رفته بودن اکانت مهدی و از من پسوورد و پین اکانت من هم میخواستن ولی من چون خبر داشتم هک کردن فهمیدم خوده مهدی نیستش و همه اینارو ssدارم چند روز بعد ko[p]ol به من زنگ زد و گفت که دوستم اکانت شمارو دزدیده و بیا همه چیو پس بدم بهتون ماشین و پول رو بعد مهدی با اکانت خودش که هک شده بود وارد بازی شد و منم باهاش رفتم پول و ماشین رو گرفتیم فقط موندش email عوض کنه که ما گفتیم میریم ucp عوض میکنیم تو فقط جیمیل اومد acc کن که ما جیمیل عوض کنیم همش میگفت که نه خودم باید بیام و ...جیمیل عوض کنم... خلاصه راضی شد ما بریم یو سی پی عوض عوض کنیم ولی وارد یو سی پی نمیشد و رمزو عوض کرده بود بعد میگفت من گیم نت بازی میکنم و احتمالا دوستم عوض کرده و... در ضمن ادمینا هم حضور داشتن گفت من تو گیم نت ام وقتم داره تموم میشه باید برم بعدا میام رمز اکانتتون میدم بعد با اکانت خودش همین offlineشد سریع با mahdi.sh آنلاین شد و گفت رمزو گیر آوردم(چجوری 10ثانیه رمز پیدا کرده پس خودش عوض کرده} بعد گفت دوستام بازگردانی کرده بودن اگه دوستاش بخوان باز گردانی کنن ایمیل باید واسه این بیاد دیگه پس اینجا یه مشکلی هست اومد جیمیل عوض کرد گفت یه چیز الکی گذاشتم ولی دیگه عوض نمیشه باید همون یه چیز الکی قبول کنه تا بتونیم عوض کنیم به نظرم این جیمیل هم سریع خودش ساخته و اسم مهدی گذاشته که مارو گمراه کنه ما از شما درخواست داریم فقط جیمیل اکانت mahdi.sh رو برداره و ما جیمیل خودمون رو بزاریم به نظرم سیاست فرد اینه که اموال و ... پس داده و جیمیل هم عوض کرده ولی همین جیمیل هم برای خودشه و میخواد مهدی پلی بده پولاش زیاد بشه و لولش بالا بره که اکانت بازگردانی کنه و. اون موقع اکانت ببره .. حالا اینم بگم که همش از من اطلاعاتی مثل شماره تلفن و متولد کی هستی میخواست فکر کنم اینم واسه هک اکانت من بود (sinak2467)و mahdi.sh بس نبوده براش و درس نشده براش بعد اینم من به خودش بگم که اون کدوم گیم نت که 2شب بازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما تقاضای مجازات و ... فرد رو نداریم فقط جیمیل میخوایم جیمیل خودمون باشه که امنیت داشته باشه اکانت اگه لول بالا نبود بیخیال میشدیم چون اموال پس گرفتیم ولی لول 25 هستش • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک زیاد داریم از هرچی خواستید بگید آپلود کنیم بفرستیم با سپاس این تاپیک حذف شود لطفا چون دوباره ارسا شده و موضوع این اشتباه بوده !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 +بسته شد. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده