MohammadEhsaN ارسال شده در May 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: . • توضیحات: من میگم بهم بگو که برای رانندگی چی کار کنم ولی ایشان بدون اینکه بهم کمک کنه میگه:((الان برام کار پیش اومد)) خب اگه برای ایشان کار پیش اومده پس چرا اکسپت میکنه؟ خلاصه بگه که من نمی توانم بهت کمک کنم.اگه هم اینجوریه پس چرا هلپر آرساکیا یا همان شاخ ترین سرور ایران نمی تواند به درستی level پایین ها کمک کنه. اخه سرور های ضعیف به خوبی راهنمایی می کنه. • مدارک (فیلم یا عکس): سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2020 سلام و درود خدمت شاکی.@azim007شکایت شما تایید شد و هلپر مورد نظر SV دریافت کردند.+بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده