MyOwnRules ارسال شده در May 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من از ایشون Carjack کردم و ایشون سو استفاده از Cmdادمینی کردن واقعا کار درستی نیست. • مدارک (فیلم یا عکس): رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در May 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2020 در 3 ساعت قبل، MyOwnRules گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من از ایشون Carjack کردم و ایشون سو استفاده از Cmdادمینی کردن واقعا کار درستی نیست. • مدارک (فیلم یا عکس): عزیزم شما وقتی ماشینو بر داشتید باگ خوردید و من شمارو فقظ یک بار Slap دادم بعد من ماشینو Dva کردم! DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 16, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2020 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @MyOwnRules شکایت شما رد شد. ماشین Personal car نبوده و ماشین ساخته شده توسط ادمین بوده است که هر زمان و هر دقیقه میتوانند ماشین را از دسترس شما خارج کنند. همچنین Slap دادن ایشون نیز مشکلی نداشت، زیرا استفاده از این دستور جهت آزار و اذیت شما نبوده. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده