Venezuela ارسال شده در May 26 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 خب خب سلام به این سوالات که میپرسم جواب بده 1- اسمت چیه؟ 2- چند سالته؟ 3- توی چند کلمه خودتو توصیف کن؟ 4- چهار تا بهترین رفیق هاتو تگ کن؟ 5- میوه ی مورد علاقه ات؟ 6- غذای مورد علاقه ات؟ 7- رپر مورد علاقه ات؟ 8-ماشین مورد علاقه ات تو واقیعت؟ 9- ماشین مورد علاقه ات تو گیم؟ 10- موتور مورد علاقه ات هم تو گیم هم تو واقیعت؟ 11- فست فود دوست داری؟ 12- خب این یکم جنجالیه تا حالا عاشق شدی؟؟ 😇 13- تا حالا شده چیزی رو بخوای ولی نتونی بدست بیاری؟ 14- پول یا عشق؟ 15- سریال مورد علاقه ات چیه؟ 16- اگه میتونستی یک چیز رو عوض کنی چی رو عوض میکردی؟ 17- پیکان یا پراید؟ 18- نظرت راجب من چیه؟ 19- بنظرت کدوم رفیق من پایه تر از همه است؟ 20- فکشن مورد علاقه ات چیه؟ 21- لیدری یا ادمینی؟ 22- یک ضرب المثل بگو ببینم بلدی؟ 🤣 23- هوندا یا ۲۶ ملیون پول؟ 24- به بچه ها یک نصیحت کن تموم؟ دیگه متاسفانه وقت کافی نداشتم وگرنه بیشتر میپرسیدم :My BFF is لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/120527-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-tipsyferi/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiPSyFeRi ارسال شده در May 26 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 6 ساعت قبل، Venezuela گفته است: خب خب سلام به این سوالات که میپرسم جواب بده 1- اسمت چیه؟ پویان 2- چند سالته؟ ۱۵ 3- توی چند کلمه خودتو توصیف کن؟ خوش قلب بامرام یکم لاشی 4- چهار تا بهترین رفیق هاتو تگ کن؟ @Venezuela@AliQooF @CoNoR 5- میوه ی مورد علاقه ات؟ آلوچه 6- غذای مورد علاقه ات؟ عدس پلو با ماستش 7- رپر مورد علاقه ات؟ بیگ شگی و حسین تی ام 8-ماشین مورد علاقه ات تو واقیعت؟زانتیا 9- ماشین مورد علاقه ات تو گیم؟ Bullet 10- موتور مورد علاقه ات هم تو گیم هم تو واقیعت؟ تو گیم سانچز تو واقعیت بیکینگ 11- فست فود دوست داری؟ آره اما نه زیاد 12- خب این یکم جنجالیه تا حالا عاشق شدی؟؟ 😇اره 13- تا حالا شده چیزی رو بخوای ولی نتونی بدست بیاری؟ اره 14- پول یا عشق؟ عشق 15- سریال مورد علاقه ات چیه؟ گودال 16- اگه میتونستی یک چیز رو عوض کنی چی رو عوض میکردی؟ ایران رو 17- پیکان یا پراید؟پیکان 18- نظرت راجب من چیه؟ عالی هرچی بگم کم گفتم ازت 19- بنظرت کدوم رفیق من پایه تر از همه است؟ خودم 20- فکشن مورد علاقه ات چیه؟ NG 21- لیدری یا ادمینی؟ لیدری 22- یک ضرب المثل بگو ببینم بلدی؟ 🤣 من بلد نیستم 23- هوندا یا ۲۶ ملیون پول؟ هندا 24- به بچه ها یک نصیحت کن تموم؟نصیحت که بقول مهدیار عشق یه طرفه نرین اگرم رفتین یعنی ب.گ.ا رفتین دیگه متاسفانه وقت کافی نداشتم وگرنه بیشتر میپرسیدم خب دوست دارم ممد جون حال داد بای لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/120527-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-tipsyferi/#findComment-1262293 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoDFaCe ارسال شده در May 27 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 (ویرایش شده) سلام عزیزم @TiPSyFeRi تا حالا کلاهبرداری کردی؟(اگه اره تعریف کن) پلیر دختر یا پسر؟ قدت؟ وزنت؟ دروغ که نگفتی تا الان؟ کجا با ارساکیا آشنا شدی؟ بهترین ادمین از نظرت؟ بهترین هلپر؟ صورتی یا سفید؟ دراز یا کلفت؟ ویرایش شده May 27 توسط GoDFaCe I'm: مرا برگردان به اون روزهای قشنگ... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/120527-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-tipsyferi/#findComment-1263622 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری