Luciano ارسال شده در May 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2020 در 17 دقیقه قبل، Mehr گفته است: خیر همین الان تنظیمات نمایمو داشتم عوض میکردم برو تو پروفایلم ببین دوما هم نمال فازا مازا ؟ نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در May 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۲۵ در 12:52، Tahdid گفته است: تو کارت براما ریسکه داداااااااش پس هیس هیس هیس داداااااااش تویی که تنها طرفدارت مامانته هنرمند این اثر پس خواندن این متن شاه رگ خود را زد و از برج میلاد خود را به پایین رها نمود، همچنین تمامی رپر ها روبه سبک کلاسیک آوردند. خو لامسب یه بار آهنگو گوش کن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در May 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2020 در 30 دقیقه قبل، Tahdid گفته است: من دوس دارم اینجوری میخونم ==) در 3 ساعت قبل، AliAgent گفته است: تو کارت براما ریسکه داداااااااش اخه توی این قسمت به خودت تیکه انداختی ولی خب اوکی اینجوری بخون 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۲۵ در 15:52، Luciano گفته است: تورو نگفتم بیای زر بزنی گفتم بیای ببندی khod dargiri mozmen roo be bala @Luciano سیاهی رو ذغال میمونه تا بسوزه چوب ولی امیدوارم بیاد برات یه روزه خوب نقل قول ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در May 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 در 27 دقیقه قبل، Khalse گفته است: khod dargiri mozmen roo be bala @Luciano سیاهی رو ذغال میمونه تا بسوزه چوب ولی امیدوارم بیاد برات یه روزه خوب ناموسا فازه تو یکی قابل درک نیست هر وقت از Khalse ای که با NWA بزرگ شده حرف زدم بیا نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.