LuTi ارسال شده در April 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون اکتیویتی در هفتم بالایه 1k خواهد بود • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون یه بار انقدر News زدم که ادمین بهم میگفت مود غیره مجاز داری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2022 @iArash با درخواست عضویت شما موافقت شد، اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
drStop ارسال شده در April 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی: ممرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ.مراپ.کنجکاو.باادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟2-4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00_2:00am • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه.پول آَشنایی بیشتر با محیط سرور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟اجتماعی بودن و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadreza91 ارسال شده در April 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:20 • آسم واقعی:محمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:باحال شوخ تب • روزانه چقدر بازی می کنید:زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید: (مثلا 08:00 - 12:00):نا معلوم • چرا فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه میخواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون دوست دارم • چرا فکر میکنید این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون خوب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2022 @drStop @Mohammadreza91 با درخواست عضویت شما موافقت شد، اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Frenzo ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب . مهربان . شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اولین فکشنمه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 3 بار نقل قول 「 ...???? ??? ????? ???? 」 ﹃﹄ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AraN ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • آسم واقعی: اران • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خنثی • روزانه چقدر بازی می کنید: بستگی داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید: (مثلا 08:00 - 12:00):نا معلوم • چرا فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه میخواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون دوست دارم • چرا فکر میکنید این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون خوب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1 نقل قول ای دل چرا در این جهان بی خبری شب روز در طلب سیمو زری سهم تو از این دنیا یک کفن است ان هم به گمان است که ببری یا نبری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 @ZeTaR درخواست عضویت شما رد شد، زیرا شما در اقلیت دیگری حضور دارید. @AraN با درخواست عضویت شما موافقت شد، اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:. • سن واقعی:16 • اسم واقعی: صدرا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 @iSadra با درخواست عضویت شما موافقت شد، اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodKhah ارسال شده در April 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): صبح ظهر شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaBuLouS ارسال شده در April 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ممد • اسم واقعی: 18 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول . . .???????? ?? ??? ???????? ??? ????? . . . گناه من خوبیام بود ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoster ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲۸۲۹۲۸۲۸۲بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 @Messy @Elves با درخواست عضویت شما موافقت شد، اماده تست باشید. @Hamidhrsjjfffghh با درخواست عضویت شما مخالفت شد زیرا دارای FP میباشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArCana ارسال شده در April 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 12 • اسم واقعی: سام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: چی بگم روم نمیشه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هر ساعتی خداوند منان اجازه خدمت دهد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اسکیل خبرنگارمو ۵ کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول "???? ???? ??????? ?????, ??? ???? ??????? ??????" "ℍ???? ?? ?????, ????" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2022 @ArCana با درخواست عضویت شما موافقت شد. اقلیت خبرنگاران تا اطلاع ثانوی عضو نمیپذیرد. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Muzan ارسال شده در April 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: بردیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای پذیرایی از درخواست بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از کار های تبلیغاتی خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2022 اقلیت خبرنگاران به یک عضو فعال نیازمند است، لطفا درخواست های خود را ارسال کنید، تمامیه درخواست های ماقبل نادیده گرفته میشوند نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Muzan ارسال شده در April 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: بردیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای پذیرایی از درخواست بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از کار های تبلیغاتی خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2022 @Muzan با درخواست عضویت شما موافقت شد، اماده تست باشید. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: غلام حسین اکبر جوجه. • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای پذیرایی از درخواست بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از کار های تبلیغاتی خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 @DeViLL با درخواست عضویت شما موافقت شد، اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
barxakhy ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10 صب تا 1 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای وروود به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن باحالیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CigareSoorati ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: غلام حسین اکبر جوجه. • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای پذیرایی از درخواست بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از کار های تبلیغاتی خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 7 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: غلام حسین اکبر جوجه. • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای پذیرایی از درخواست بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از کار های تبلیغاتی خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 @barxakhy با درخواست عضویت شما موافقت شد، اماده تست باشید. @CigareSoorati درخواست عضویت شما برای اکانت Darkbat قبول شد، اماده تست باشید. اقلیت News Reporters تا اطلاع ثانوی عضو نمیپذیرد و درخواست های عضویت بعد از این پیام تا اطلاعیه بعدی از سوی بنده نادیده گرفته میشوند. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.