ErfanVIDI ارسال شده در December 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2018 @ab21 درخواست عضویت شما رد شد، شما از سرور محروم شده اید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در December 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2018 @SiNaGaMeR درخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگر حضور دارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در December 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2018 @ab21 درخواست عضویت شما تایید شد، اماده تست باشید. نکته: موارد تست شامل زیر میشود ۱۰ سوال از قوانین ملایم سرور ۵ سوال از قوانین عمومی سرور ۵ سوال از قوانین اقلیت خبرنگار ۵ سوال از دستور زبان FEnglish نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در December 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2018 @Noise درخواست عضویت شما تایید شد، اماده تست باشید. نکته: موارد تست شامل زیر میشود ۱۰ سوال از قوانین ملایم سرور ۵ سوال از قوانین عمومی سرور ۵ سوال از قوانین اقلیت خبرنگار ۵ سوال از دستور زبان FEnglish نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza7801 ارسال شده در December 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد ابراهیم • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام حواس جمع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی دوست دارم خبرنگار رو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ادمی فعال هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در December 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2018 @reza7801 درخواست عضویت شما تایید شد، اماده تست باشید. نکته: موارد تست شامل زیر میشود ۱۰ سوال از قوانین ملایم سرور ۵ سوال از قوانین عمومی سرور ۵ سوال از قوانین اقلیت خبرنگار ۵ سوال از دستور زبان FEnglish نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza7801 ارسال شده در December 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بسیار خوشحال بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت شاید بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (17:00 - 01:00) و (12:00 - 20:00) • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به اشتباه کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عالی و تجربه خوبی دارم در خبرنگار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه بسیار خوبی دارم و ادمی فعالم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 14 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در December 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2018 @reza7801 درخواست عضویت شما تایید شد، اماده تست باشید. نکته: موارد تست شامل زیر میشود ۱۰ سوال از قوانین ملایم سرور ۵ سوال از قوانین عمومی سرور ۵ سوال از قوانین اقلیت خبرنگار ۵ سوال از دستور زبان FEnglish نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnderLine ارسال شده در December 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب خوش اخلاق با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم از این اقلیت میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بلدم قوانین رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4بار نقل قول ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ و انـسـان مــوجــودیــسـتــــ که زیــاد موجـــود نیــــستــــــ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ?????????ᵛᵉᶰᵍᵉʳ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrEsfandiaR ارسال شده در December 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: اسفندیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ خوش اخلاق فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت شایدم بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4تا8یا9 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):حوصله تیر اندازیو این چیزا ندارم فقط میخام چت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه داشتم تو این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ انجمن کلا جلوم بازه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ramsay ارسال شده در December 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم آروم اخلاق مدار (اکثر اوقات) و همچنین مدیریت طلب و طالب حق! • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت حدودی! • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم! • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون مدیریت طلبم - پر حرفم نسبتا و از این فکشن و لیدرش خوشم میاد! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پر حرفم - مدیریت طلبم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار به حدود put it on a last coffin in your death نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Together ارسال شده در December 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کاره سختی هست ولی آدم منطقی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 24ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00_23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون مدیریت طلبم - پر حرفم نسبتا و از این فکشن و لیدرش خوشم میاد! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پر حرفم - مدیریت طلبم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار به حدود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliSA79 ارسال شده در December 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2018 @UnderLine , @MrEsfandiaR , @Ramsay درخواست شما تایید شد، برای تست آماده باشید. امضا AliSa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
miladfbi2223 ارسال شده در December 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من بسیار پسر باادب و عاشق دین اسلام هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:-00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 99بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2Pac ارسال شده در December 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2018 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5-6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: - • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خبرنگاری بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 ویرایش شده December 10, 2018 توسط 50CENT نقل قول Some things never changes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در December 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ تقریبا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00-14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخواستم به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدرش دوستمه و قبلا لیدرش بودم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدونم چجوری هستش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliSA79 ارسال شده در December 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2018 بازیکنان @miladfbi2223 , @50CENT , @SiNaGaMeR درخواست شما تایید شد، برای تست آماده باشید. امضا AliSa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrOMiLaD ارسال شده در December 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ تقریبا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00-14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به خاطر لیدر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پولش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در December 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: + 14• اسم واقعی: مریم• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور، با حوصله، دارای روابط عمومی بالا، مهربون، پر اشتیاق، فعال، عاشق امدادگری و کمک به مردم.• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - 12:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدر خوب، پول خوب، کار آسون.• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه ی کار در این اقلیت رو داشتم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NooBShot ارسال شده در December 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمدحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، با ادب، فعال و کنجکاو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 13:00 تا 18:00 و 18:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وارد بازی نمی شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کارش جالب و راحته • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حقوق خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliSA79 ارسال شده در December 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2018 بازیکن @Together درخواست شما تایید شد، برای تست آماده باشید. امضا AliSa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliSA79 ارسال شده در December 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2018 بازیکنان @PrOMiLaD , @MaRia , @NooBShot درخواست شما تایید شد، برای تست آماده باشید. امضا AliSa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalmBoy ارسال شده در December 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مبین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و لیدر دوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 - 9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 17:00 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم و خیلی هوسله نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کار خوبیه باحال هم هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار 1 نقل قول αℓσиє ιѕ вєттєя тнαи αиутнιиg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
haniye ارسال شده در December 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: هانیه • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نا معلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم از فکشن قبلی برای همین ترک کردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): هیمنجوری برای تجربه و پول در اوردن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خیلی عضو داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ الی ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAvbb ارسال شده در December 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۹ • اسم واقعی:علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب مودب عاشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 الی ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲۲:۰۰ تا ۰۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بخاطر لیدر کار بلدش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به فکشن علاقه دارم و لیدر خوبی دارد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هرچه بیشتر بهتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.