Boold ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با شخصیت مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 شدم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب و خوش اخلاق و اعضای خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هم علاقه دارم هم سر گرمی خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 تا 10 بار نقل قول بَِسَِــَِوَِزَِ تَِـاَِ بَِسَِــَِاَِزَِیَِ ز گهواره تا گور ماشین پرست ام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperStar ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: کسری • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور ، مهربان ، پرتلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۱ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به خاطر علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا لیدر و همکاران خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 ویرایش شده November 26 توسط SuperStar نقل قول مــنــم هذیــونــ،یــه دنــیــای تــب ڪــرده... 𝕄𝔼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parhamggbet ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پرهام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 _ 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nazario ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: کوروش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با هوش تمیز با تجربه علاقه مند به گیم های استراتژیک • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 12:00) - (18:00 - 22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به درخواست خودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم و لیدر و بچه های گلیم داره کلا عالیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ الی ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
habs ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7الا8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00. 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مشتی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamad86 ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان فعال پرتلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دریافت رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Repert ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴الا ۷ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):08:00 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مشتی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCF ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق هستم و کاری به کسی هم ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): به شخصاً اگر مدرسه ها تعطیل باشه از 7صبح بازی میکنم تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):همین جوری که پول دربیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست:فکر کنم خوب باشه برای من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق هستم و کاری به کسی هم ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): به شخصاً اگر مدرسه ها تعطیل باشه از 7صبح بازی میکنم تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):همین جوری که پول دربیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست:فکر کنم خوب باشه برای من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirali8741 ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی پر انرژی و سرحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: من تا حالا فکشن ثبت نام نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون عاشق خبرنگاریم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی خوب است همیشه اخبار میگم و سایر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ یا ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pori ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۳ • اسم واقعی: پوریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر تلاش و پر کار و علاقه به کار کردن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 16:00 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پر تلاش هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: کنعان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار My : https://uploadkon.ir/uploads/b35c24_24IMG-۲۰۲۴۱۰۲۴-۱۰۰۲۰۳.jpg نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاری، صبور، گیمر، فعال، جذاب، خوش تیب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ بعدظهر تا ۱۲شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به رانندگی و کمک به مردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و خوب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۷ نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب - باهوش - صبور - مهربان - خوش اخلاق - خوش رفتار - زیبا - علاقه به گیم - تلاشکار - کوشا - علاقه به خوراکی - علاقه به ورزش - علاقه به مسافرت - علاقه به موسیقی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 الی 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2 ظهر تا 2 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم و خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد و پول خوب لیدر خوب داره و ممبر های خوب داره در کل جای باحالیه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و پول خوب میده و دوست دارم کمک کنم به این فکشن. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
herror ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه به. بازی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LionSun ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور باهوش قوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2 تا 4 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشکی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای خالی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mebiyezmo20 ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی:15 اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقهمند گیم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 تا 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 13تا 12شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه ای نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ به دلیل علاقه مندی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی 4بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mmdreza17ht ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با شخصیت مهربان خوش اخلاق کاردرست. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب و خوش اخلاق • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هم علاقه دارم هم سر گرمی خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 تا 10 بار نقل قول تا نباشد چیزکی دورت نباشد آدمی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MATINAFKDM ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی:متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوبی هستم مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 _ 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):فکشن خوبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ آدم با معرفتی هستند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mojtabakhan ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابولفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام _مشتی _خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷تا۱۲ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳الی۱۷ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):داشتنه لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
herror ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه به. بازی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deko ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی:آرشام • در چند کلمه خود را توصیف کنید:مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1الا2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بعداظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeLR ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بمب انرژی با اعتماد و بی حاشیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00 16:00 21:00 23:00 00:01 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این فکشنو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از بازی معمولی خسته شدم و میخام شغل جدیدی داشته باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟حدود 12 تا 13 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 درود بر متقاضیان عضویت در اقلیت News Reporter پست ها درحال بررسی هستند و به زودی نتایج قرار داده می شود! درصورت ارسال پست پس از این لحظه، در خواست شما نادیده گرفته می شود. با سلام و درود خدمت متقاضیان اقلیت News Reporter درخواست های شما به شرح زیر می باشد: @BeheshT درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @ShadowKnight درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @SubUrbaN درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @ROKY درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما دارای FP هستید) @OldGamer درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @TheTopRaK درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @HemosO درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما در اقلیت دیگر حضور دارید) @KhAnZaDeH درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما از سرور محروم هستید) @RedDragon درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @KINGBATMAN درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Wicked درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Dvc درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل شما اشکال دارد) @Esl4m درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @InVasIoN درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @WestBloodS درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @salam درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @InVasIoN درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @GereftaR درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @mmdtaha8701 درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Titab درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @TALIVER درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @AIDINTANHA درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Shahzadh درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @popopo درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا سطح شما کمتر از 5 می باشد) @Daruosh درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Boold درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @SuperStar درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @parhamggbet درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @TripleH درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @habs درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Mamad86 درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل شما اشکال دارد) @Repert درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @SCF درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @amirali8741 درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @pori درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @DeaResT درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما دارای FP هستید) @KurdAli درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @TheParsa درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @herror درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @LionSun درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @Mebiyezmo20 درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل شما اشکال دارد) @Mmdreza17ht درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @MATINAFKDM درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @mojtabakhan درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @Deko درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا شما حداقل فعالیت کافیه (۲۰ساعت در ماه) را دارا نیستید) @BeLR درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. اولویت تست گیری: 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- 21- 22- 23- 24- نکات: هرگونه تماس با لیدر و ساب-لیدر و دخالت در تست گیری موجب رد شدن شما در تست خواهد شد! تعداد سوالات پرسیده شده برای تست: 8 سئوال قوانین عمومی- 7 سئوال قوانین دسته ملایم - 5 سئوال قوانین فکشن همچنین 5/5AV موجب رد شدن شما از تست خواهد شد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در یکشنبه در 16:30 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:30 با سلام و درود خدمت علاقه مندان به اقلیت News Reporter اقلیت News Reporter عضو فعال با سطح +5 میپذیرد. توجه داشته باشید تمامیه پست های قبل این پست فاقد اعتبار بوده و نادیده گرفته میشود. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در یکشنبه در 16:31 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:31 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون ، تلاشگر ، محبوب ، دوست داشتنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن تایم و وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن و اکتیویتی قوی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن مهارت و ساده بودن اقلیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۶۹ نقل قول - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.