Deerawich ارسال شده در October 12 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، فعال، با انرژی، کوشا. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۶ الی ۱۸. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه زیادی به این فکشن دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار ویرایش شده October 12 توسط Deerawich نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Oxigen ارسال شده در October 12 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ الا ۶ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00. 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مشتی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa0750 ارسال شده در October 12 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاق صبور مودب اهل کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00 - 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی در فکشن قبلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به فکشن خبرنگاری دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خیلی در کارم سریعم و امیدوارم عضو خوبی در این فکشن باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 12 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12 عرض ادب و احترام خدمت همه ی عزیزان، نتایج درخواست ها به شرح زیر می باشد: @Roney عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @mmdtaj عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @Hack عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @Peace عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @TheTohi عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @Automat عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @Signore عزیز، درخواست عضویت شما رد شد. (شما فرم رو به درستی پر نکردید). @AriZ عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @karadayii عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @Deerawich عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @Elbiii عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @HashashiN عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @Mehrdwd عزیز، درخواست عضویت شما رد شد. (شما از سرور محروم می باشید). @EliTe عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @CesarVialpando عزیز، درخواست عضویت شما رد شد. (شما تنبیه اقلیت دارید). @KeLSieR عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @EnGeDeR عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @iSad عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @MeshcuT عزیز، درخواست عضویت شما رد شد. (آدرس یوزر کنترل پنل شما نامعتبر است). @Nicolay عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @TomyShelby عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @MOHAMMADAFE عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @XveN عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @TALIVER عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @omidawx عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @KingMT عزیز، درخواست عضویت شما رد شد. (شما فرم رو به درستی پر نکردید). @SaeedShah عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @Scrooge عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @Nemking عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @BLUM عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @ali071 عزیز، درخواست عضویت شما رد شد. (آدرس یوزر کنترل پنل خودتونو به درستی قرار ندادید). @Entity عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @BEGGIN عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @HaDiSeH عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @lMaedeh عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @ParsiLegend عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @capitanamir عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @omidsaad عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @CyberDyne عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @NickeL عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @KillShOt عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @RedDragon عزیز، درخواست عضویت شما رد شد. (شما تنبیه اقلیت دارید). @Mahdi1mmmmm عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @KomanD0 عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @ThunderStorm عزیز، درخواست عضویت شما رد شد. (شما تنبیه اقلیت دارید). @EzraeeI عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @BlackIce عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @LoverFighT عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @Mahan9090 عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @SRC عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @imojtaba عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @MooN عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @KrillZ عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @SCF عزیز، درخواست عضویت شما رد شد. (شما فرم رو به درستی پر نکردید). @Oxigen عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. @parsa0750 عزیز، درخواست عضویت شما تایید شد. اولویت ها به شرح زیر می باشد: 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- 21- 22- 23- 24- 25- 26- 27- 28- 29- 30- 31- 32- 33- 34- 35- 36- 37- 38- 39- 40- 41- 42- 43- 44- 45- 46- 47- 48- چند نکته: لطفا از هرگونه پیگیری از لیدر و ساب لیدر برای مراجعه به تست، ایجاد مزاحمت و پرسیدن سوالات "داداش تست راحته؟ آسون بگیریا و..." پرهیز کنید. در سریع ترین زمان ممکن باهاتون تماس خواهیم گرفت. موارد تست شامل: 8 سوال از قوانین عمومی 7 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم 5 سوال از قوانین خبرنگار در صورت داشتن 5 پاسخ اشتباه، از تست رد خواهید شد. مشتاق دیدار شما در خانواده خبرنگاران هستیم♡ **لطفا از درخواست عضویت، پس از این پیام اکیدا خودداری کنید!** 1 1 نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
113 ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: طاها • اسم واقعی: ۱۷ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،باهوش،محترم،خوش قلب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به این اقلیت علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بخاطر اینکه به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵ نقل قول °بسم رب الشهداء و الصدیقین° ° سپاه قدس انقلاب اسلامی ° لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عرض ادب به تمامی علاقمندان اقلیت خبرنگاران هم اکنون پذیرای 5 عضو واجد شرایط هستیم. (به علاوه 20 ساعت تایم ماهانه) برای عضویت در همین تاپیک تا 48 ساعت آینده درخواست بدید. همچنین پست های قبل از این پیام نادیده گرفته می شوند. **لطفا پس از 48 ساعت آینده درخواست عضویت ارسال نکنید چون قبول نمیشه.** نکته: لطفا فرم عضویت رو با حوصله پر کنید و همچنین اولویت حضور با کسانی است که زودتر درخواست بدهند. تمامی درخواست های قبل از این پست نادیده گرفته خواهند شد. نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azure ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 سال. • اسم واقعی: امیر. • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شگفت انگیز، دلنشین، پر انرژی، آرامش بخش، خلاق و باهوش. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3+ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:00. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای کسب تجربه در اقلیتی دیگر. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): حضور داشتن در کنار دوستان و ارتقاء سطح مهارت ها. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دارای فضای دوستانه و وجود تنوع در امور اقلیت. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 12+. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elinasan ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 سال. • اسم واقعی: امیر. • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شگفت انگیز، دلنشین، پر انرژی، آرامش بخش، خلاق و باهوش. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3+ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:00. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای کسب تجربه در اقلیتی دیگر. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): حضور داشتن در کنار دوستان و ارتقاء سطح مهارت ها. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دارای فضای دوستانه و وجود تنوع در امور اقلیت. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 24+. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YounG ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش-مهربون-فعال-(سرم تو کار خودمه) • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دستم خورد لفت دادم (نداشتم) • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدرشو خیلی دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بلدم چی به چیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 بار ویرایش شده October 27 توسط YounG نقل قول .Still i rise لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OldGamer ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱7 • اسم واقعی: اریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00تا20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اسکیل ام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید:20بار نقل قول My Accounts: My Brothers: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
113 ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: طاها • اسم واقعی: ۱۷ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،باهوش،محترم،خوش قلب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به این اقلیت علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بخاطر اینکه به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول °بسم رب الشهداء و الصدیقین° ° سپاه قدس انقلاب اسلامی ° لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: امیر • اسم واقعی: 17 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق-حرفگوشکن-پایهقوانین-کمحرف-فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2الی3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00الی00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدره گلی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کونید ؟+10 ویرایش شده October 27 توسط Elite نقل قول FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bron2kill ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hilfiger ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال،بامرام،خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ الی ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:30-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای پشرفت و آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمئن هستم جای مناسبی است و لیدر بامرامی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ الی ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: حسام • اسم واقعی: ۱۷ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و پایه و چهارپایه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به این اقلیت خیلی زیاد علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بخاطر اینکه پول میخوام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +100 ویرایش شده October 27 توسط Automat نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AboI ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یونس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال فعال انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00€€17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 نقل قول انسان موجودیست که زیاد موجود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Woodi ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه ای که دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTShoT ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام صبور عاشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟4 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):14:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اکتیویتی ااش را بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 الی 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
capitanamir ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 18 • اسم واقعی: پویان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 07:00 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول --روزای بدیه ولی امیدم به روزای بعدیه-- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBerLyN ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
capitanamir ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2+ نقل قول --روزای بدیه ولی امیدم به روزای بعدیه-- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fader ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 21 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش صحبت شوخ و منطقی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): در حال بالابردن اسکیل های خود هستم و میخواهم اسکیل خبرنگار رو هم 5 کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با کانسپت خبرنگاری اشنایی نسبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2+ نقل قول -------------------------------------- Evil_Fader ==> (Click) صرفا جهت یادگیری -------------------------------------- انگار نفرین کردهاند ... این خاک را اجداد ما ... -------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverFighT ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 21 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش صحبت شوخ و منطقی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): در حال بالابردن اسکیل های خود هستم و میخواهم اسکیل خبرنگار رو هم 5 کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با کانسپت خبرنگاری اشنایی نسبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: سامان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون ، فعال ، صبور ، خلاق و باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 الی 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم و وقت کافی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): از رنگش خوشم میاد و میخوام تجربش کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم بهش و فعال خواهم بود • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArShiYaA ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی علاقه به گیم عاشق تجربه های خاص • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اینکه به دسته های بالاتر یا فکشن های دیگه بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تجربه کردت و پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن و رشد بیشتر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول Im KurD :My account :My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.