aL1reza ارسال شده در May 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2020 سلام شاید تعداد دسته های متوسط کم نباشد اما همشون پره ! من توی همشون درخواست دادم و هیچکدوم جا نداره ! اطلاعات این عکس قدیمی هست و من الان پیشه لیدران این سه دسته متوسط یا گنگ بودم و گفتن که پره ( اونم بعد از یک هفته صبر ) ما برای پیشرفت نیاز به عضو در دسته متوسط یا گنگ داریم که همشون پر هستن لطفا تعداد رو بیشتر کنید یا افراد غیر فعال رو بدون تردید کیک کنید الان نگید صبر کن خالی میشه چون یک هفتس منتظرم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 بله متاسفانه ظرفیت دسته متوسط و ویژه همیشه پر هستش امیدوارم در اپدیت بعدی ظرفیت رو افزایش بدند 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده